Το Herodion Hotel βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Αθήνα. Απέχει μόλις 200 μέτρα από την Ακρόπολη και είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία της πόλης.

Το Herodion Hotel όντας εμβληματικό, αποτελεί ένα ορόσημο στον ξενοδοχειακό χάρτη της πρωτεύουσας καθώς αναδεικνύει τη γοητεία της διαχρονικότητας στη φιλοξενία, την αθηναϊκή κομψότητα και την υψηλού επιπέδου αισθητική. Στην πραγματικότητα η διαμονή που προσφέρεται είναι μία ξεχωριστή εμπειρία σε ένα κτίριο που αποπνέει τη γοητεία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και ταυτόχρονα μία σύγχρονη οπτική.

 Herodion Hotel

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου καθώς και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό, έχουν βαθιά συνείδηση για την έννοια της «φιλοξενίας». Η εμπειρία έχει χτιστεί εδώ και 47 χρόνια όταν το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε από τον Μιχάλη Τσιμιδόπουλο, ο οποίος αργότερα παρέδωσε τα ηνία στις κόρες του Κάτια και Αναστασία.

Πρωταγωνιστές είναι σίγουρα όμως και τα ενενήντα κομψά δωμάτια τα οποία ανακαινίστηκαν πρόσφατα με ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και είναι έτοιμα να προσφέρουν υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και άνεση στους επισκέπτες.

Ένα ταξίδι στη θέα και τη γεύση

Το Atrium Greek Bistrot είναι ένα αίθριο γεμάτο φως που λειτουργεί όλο το χρόνο και βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Είναι ένας εξαιρετικά φιλόξενος χώρος που διαθέτει καναπέδες, τζάκι, ένα κλασικό 360ο μπαρ από ξύλο καρυδιάς. Το μέρος μοιάζει σαν να βρίσκεται μέσα σε ένα θερμοκήπιο και δίπλα του δέντρα ολοκληρώνουν την εικόνα, δημιουργώντας την πιο όμορφη πράσινη όαση της πόλης.

Στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Point-a Bar & Restaurant. Οι οικείοι χώροι του και η εξωπραγματική θέα του εστιατορίου συνιστούν το τέλειο σκηνικό για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, εταιρικών συναντήσεων ή κάποιων ειδικών περιστάσεων. Αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης και σίγουρα ένα από τα καλύτερα σημεία της Ευρώπης. Το μπαρ που διαθέτει βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο και είναι έτοιμο από τον Μάϊο έως τον Οκτώβριο να συνοδεύσει τη μαγευτική θέα με τα εξαιρετικά του κοκτέιλ.

Herodion Hotel Athens

Ροβέρτου Γκάλλι 4, Αθήνα, τηλ.: 214 4025700

www.herodion.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ