Η Espresse Portioli πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, βρέθηκε στο νέο και με σύγχρονη προσέγγιση περίπτερο στην έκθεση της HO.RE.CA. 2022, για να μοιραστεί ό,τι μας ενώνει περισσότερο: το πάθος μας για τον καφέ!

Εκεί συναντήθηκαν και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA, κος Nίκος Πάπας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Gruppo Portioli, κο Mattia Portioli και μαζί απόλαυσαν τον μοναδικό βελούδινο, κρεμώδη, αρωματικό και γλυκόπιοτο Espresso Portioli.

Οι δύο εταιρείες έχουν αδερφική σχέση που φαίνεται στις συναλλαγές και τις συνεργασίες τους. Με εκλεκτές γεύσεις και τη καλύτερη ποιότητα, η Espresse S.A. από το 1996 παρέχει αποκλειστική διάθεση του καφέ Portioli στην Ελλάδα. Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης καφές της ιταλικής εταιρείας, διακεκριμένος για τη γεύση και τη ποιότητα του, φτάνει σε εμάς από το Μιλάνο της Ιταλίας και διανέμετε σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ