Η Agrino υποδέχεται το 2023 με τα νέα προϊόντα Quick Deli, που προσφέρουν ένα γρήγορο, οικονομικό και πρωτίστως ποιοτικό γεύμα σε 2 μόλις λεπτά. Η νέα σειρά έτοιμων γευμάτων της Agrino αποτελείται από 4 πλούσιες, ισορροπημένες γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από τις πιο σύγχρονες διατροφικές τάσεις.

Τα Quick Deli αποτελούν την ιδανική λύση για μια πληθώρα περιστάσεων στο σπίτι, τη δουλειά ή στην εκδρομή, αφού ετοιμάζονται σε μόλις 2’ είτε σε φούρνο μικροκυμάτων είτε σε μαγειρικό σκεύος, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη προεργασία. Η Agrino με την νέα αυτή προϊοντική σειρά προσφέρει σε όσους έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα ένα τέλειο γεύμα στη στιγμή και για κάθε στιγμή.

Όλες οι επιλογές της σειράς Qick Deli είναι vegan και δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνικά αρώματα και χρωστικές, για απόλαυση χωρίς ενοχές.

Agrino

Η Agrino δημιούργησε 4 «απλά Deli-a» γεύματα: το Mexican Rice με parboiled ρύζι, πιπεριές, καλαμπόκι και μπαχαρικά, το Steamed Basmati με υπέροχο αρωματικό Basmati Ινδίας μαγειρεμένο στον ατμό, το White & Red Quinoa με λευκή και κόκκινη κινόα και το Tabbouleh & Quinoa, ένα απόλυτα δροσιστικό, μεσογειακό πιάτο με κινόα, πλιγούρι, λεμόνι και μέντα. Συγκεκριμένα, οι δυο επιλογές με κινόα είναι και μοναδικά προϊόντα του είδους τους στην ελληνική αγορά.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η Agrino εμπλουτίζει για μια ακόμη φορά το portfolio της με ποιοτικά προϊόντα-λύσεις για κάθε περίσταση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ