Ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Audemars Piguet παρέθεσε μια σειρά από private dinners στο Beefbar Athens για εκλεκτούς καλεσμένους, αφιερωμένα στα novelties για το 2021, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Audemars Piguet, François-Henry Bennahmias, στο Le Brassus.

Χάρης Ντάβλας, Riccardo Giraudi

Κατά τη διάρκεια των private dinners παρουσιάστηκαν τα νέα μηχανικά μοντέλα αλλά και οι εξελιγμένοι Royal Oak χρονογράφοι που εμφανίζονται στα 41 χιλιοστά, με μηχανισμούς νέας γενιάς.

Ο Φιλήμων Πατίτσας και η συνοδός του, Gian Lucio Vaona

Απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens και τις μοναδικές γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για τα private dinners ο chef του εστιατορίου, οι λάτρεις του οίκου θαύμασαν τα νέα σχέδια της Audemars Piguet και τους κλασικούς χρονογράφους, δοκίμασαν τα μοντέλα που τους εντυπωσίασαν και ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες.

Dima Bassatne, Bashir Bassatne, Houda Ghandour, Marianna Bassatne, Reem Bassatne, Raaed Bassatne

Σχετικά με την Audemars Piguet
Η Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars και Piguet). Με έδρα το Le Brassus από το 1875, η εταιρεία έχει καλλιεργήσει γενιές ταλαντούχων τεχνιτών, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δεξιότητες και τεχνικές και διευρύνοντας το savoir-faire για να καθορίσουν τάσεις που ξεπερνούν τους κανόνες. Στο Vallée de Joux, στην καρδιά της ελβετικής Jura, η Audemars Piguet δημιούργησε πολλά αριστουργήματα, που μαρτυρούν το προγονικό savoir-faire και το πνεύμα της αναζήτησης. Καθώς μοιράζεται το πάθος της με τους λάτρεις του ρολογιού ανά τον κόσμο, μέσα από τη γλώσσα των συναισθημάτων, η Audemars Piguet έχει δημιουργήσει μια εμπνευσμένη κοινότητα ανταλλαγής δημιουργικών πρακτικών.

Άποψη του χώρου


Born in Le Brassus, raised around the world – www.audemarspiguet.com
Audemars Piguet Boutique Athens, Βουκουρεστίου 21, Αθήνα 106 71

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ