Η Carrera, το διεθνές lifestyle brand γυαλιών ηλίου και οράσεως, παρουσιάζει την καμπάνια «DRIVE YOUR STORY» στην Ελλάδα. Η καμπάνια της Carrera μας καλεί να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να χαράξουμε τη δική μας πορεία που μας γεμίζει εμπειρίες, απολαύσεις και καθορίζει το σήμερα. Οι πρεσβευτές της μάρκας για το 2024, η Ευγενία Σαμαρά και ο dj Tourist Ath, αποπνέουν το κίνητρο πίσω από την καμπάνια και εμπνέουν.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας πήρε τη μορφή editorial, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζήκου. Φορώντας τα hero γυαλιά της Carrera για το 2024, οι πρεσβευτές της καμπάνιας περιηγήθηκαν στα χαρακτηριστικά σοκάκια του Ψυρρή, στην ηλιόλουστη Αθηναϊκή Ριβιέρα και φωτογραφήθηκαν αναδεικνύοντας τον δυναμισμό τους και την ξεχωριστή προσωπικότητα τους. Ενσαρκώνοντας πλήρως το κεντρικό μήνυμα της Carrera, «DRIVE YOUR STORY», τα πρόσωπα της καμπάνιας εμπνέουν μέσα από τις λήψεις τους και μας προσκαλούν να αναζητήσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ποιοι είναι οι πρεσβευτές της Carrera στην Ελλάδα;

Ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Carrera Woman στην Ελλάδα, επιλέχθηκε η Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ευγενία Σαμαρά. Η ανάγκη της να βρίσκει τον εαυτό της μέσα από τα καθρεφτίσματα του κάθε ρόλου και η χαρά που της προσδίδει το παιχνίδι της υποκριτικής, είναι στοιχεία που την οδήγησαν στο να χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της. Η αυθεντικότητά της και ο δυναμισμός της είναι αυτά που την καθιστούν μεταξύ των πιο influencial ανθρώπων του κλάδου της στη χώρα. Η ίδια, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η καθοριστική στιγμή που ένιωσε επιτυχημένη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια στιγμή που ένιωσα ότι πετυχαίνω με την έννοια της αναγνώρισης. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα, δεν ξέρω πώς, αλλά πυρηνικά γνώριζα ότι αυτή είναι η διαδρομή μου, ότι εκεί πρέπει να βαδίσω και ότι εκεί η ψυχή μου θα είναι ευτυχής. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία δεν ξέρω τι είναι!».

Ως πρεσβευτής της καμπάνιας Carrera Man στην Ελλάδα επιλέχθηκε ο Έλληνας dj Tourist Ath, που με έδρα την αγαπημένη του Αθήνα, χαράσσει διεθνή καριέρα στον χώρο της μουσικής. Έχοντας ως ορμητήριο έμπνευσης τα στοιχεία της φύσης και τα ταξίδια του σε άλλες χώρες, συνθέτει και παίζει ηλεκτρονική μουσική, που συχνά συγκινεί. Μουσική για εκείνον σημαίνει έκφραση συναισθημάτων και σύνδεση με το κοινό, αλλά και τον βαθύτερο εαυτό. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μουσική δεν τελειώνει ποτέ…. Έχοντας λοιπόν, να κάνεις με το «άπειρο», κάθε μέρα γίνεται μια πηγή έμπνευσης για μουσική δημιουργία και ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Μέσω της μουσικής που δημιουργώ, συνδέομαι με το κοινό και αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα είναι που με εξιτάρει περισσότερο!».

Το hashtag της καμπάνιας #DRIVEYOURSTORY αντιπροσωπεύει την προσέγγιση και την στάση ζωής του Carrera brand. Η καμπάνια απευθύνεται σε όσους έχουν το θάρρος να είναι αυθεντικοί, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και μας προσκαλεί κυριολεκτικά να οδηγήσουμε τις δικές μας αυθεντικές ιστορίες.

Σχετικά με την CARRERA

Συνώνυμη με την πρωτοποριακή σχεδίαση και την εξαιρετική ποιότητα – η CARRERA είναι μια statement μάρκα από το 1956 για ανθρώπους που ζουν με τους δικούς τους κανόνες, προκαλώντας συνεχώς τον εαυτό τους και προσεγγίζοντας περήφανα τη ζωή ξεχωρίζοντας από το πλήθος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!