Ρομαντισμός, σαγήνη και θηλυκότητα είναι τα τρία συστατικά που αποπνέει η συλλογή Forel by Vassilis Zoulias για τον χειμώνα 21-22. Ευφάνταστα παλτό, σακάκια, καμπαρντίνες και δυναμικά κομψά σύνολα γραφείου με λεπτομέρειες από δέρμα και faux γούνα. Κομψά και εντυπωσιακά φορέματα που εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και σε χρώματα που ταιριάζουν στο στυλ σας και σας κολακεύουν.

Η χειμερινή κολεξιόν της Forel by Vassilis Zoulias είναι αυτό που ψάχνεις για τις γιορτές!

Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel.

Ρομαντισμός, σαγήνη και θηλυκότητα είναι τα τρία συστατικά που αποπνέει η συλλογή Forel by Vassilis Zoulias για τον χειμώνα 21-22

Το όνομα Forel αντιπροσωπεύει έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στην Ελλάδα. Με όραμα να δημιουργεί ρούχα εστιάζοντας στην ποιότητα με ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα, απευθύνθηκε από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της, στη σύγχρονη γυναίκα που αναδεικνύει κάθε στιγμή τη θηλυκότητά της και που αντανακλά την προσωπικότητα στο ντύσιμό της.

Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel.

Για τον Βασίλη Ζούλια η τέχνη και η μόδα είναι κάτι ιερό. Ένα άτομο μπορεί να παίξει έναν ρόλο, να ενσαρκώσει μια ιστορία ή να αναπαραστήσει μια εποχή με βάση το τι επιλέγει να φορέσει, πάντα με γνώμονα την καλαισθησία και την απόλυτη κομψότητα.

Βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ στα καταστήματα της Forel και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη τη χώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις με την κομψή πολυτέλεια και τον μοναδικότητα των ρούχων της νέας κολεξιόν Forel by Vassilis Zoulias.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ