Τα προϊόντα της σειράς εμφανίστηκαν στο πολυτελές περίπτερο που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της LA BIORED, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα & το Ελληνικό, με στόχο οι εκλεκτοί καλεσμένοι να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν στην πράξη τις ιδιότητες της αναγεννητικής φόρμουλας, κάνοντας ένα δώρο αναζωογόνησης στην επιδερμίδα τους.

Η μοναδική Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο ελληνικό γεγονός μόδας και δημιουργίας, ενώ ως ambassador και φανατική υποστηρίκτρια της σειράς LUXIOUS της LA BIORED, δεν θα μπορούσε να μην κάνει την εμφάνισή της και στο εν λόγω περίπτερο. Συζήτησε με τους καλεσμένους και μοιράστηκε τη δική της αναγεννητική εμπειρία LA BIORED, επικυρώνοντας και η ίδια με τη δράση και την παρουσία της, πως η ομορφιά είχε την τιμητική της στην Athens Xclusive Designers Week AXDW!

Η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Ντάβλας και η Τόνια Φουσέκη στο περίπτερο της HEREMCO στην 28η AXDW.

Κορυφαίοι designers, οίκοι μόδας και πολλές προσωπικότητες από τον χώρο των media και του πολιτισμού έδωσαν το στίγμα τους στην πολυήμερη εκδήλωση που για μια ακόμα φορά άφησε εποχή!

Η AXDW γιορτάζει τη μόδα 2 φορές κάθε χρόνο, με τον πιο μοναδικό και καινοτόμο τρόπο. Παρουσιάζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα για τη μόδα, τις επιχειρήσεις, τον πολιτισμό και ευρύτερα τη δημιουργία, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία ενός φαντασμαγορικού και πολύπλευρου φεστιβάλ.

Η Φαίη Σκορδά, ο Χάρης Χατζηβασίλης (Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Heremco) και η Τόνια Φουσέκη στο περίπτερο της HEREMCO στην 28η AXDW.

Ως επίσημη διεθνής εβδομάδα μόδας στην Ελλάδα, παρουσιάζει τους κορυφαίους και πιο πρωτοποριακούς Έλληνες, αλλά και ξένους σχεδιαστές. Μέχρι σήμερα, η AXDW φιλοξένησε μεταξύ άλλων, επιδείξεις μόδας θρυλικών διεθνών οίκων, όπως οι Zuhair Murad, Dsquared2, Escada κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ