Το Magma Resort Santorini, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, της κορυφαίας εταιρίας hotel management, αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας για το σώμα και το πνεύμα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Καλωσορίζει ταξιδιώτες που αναζητούν την αυθεντική ουσία κάθε τοποθεσίας, σε ένα νησί διαχρονικής απλότητας και φινέτσας.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη επισκέφθηκε την Σαντορίνη και επέλεξε για την διαμονή της το Magma Resort Santorini. Μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, πολλά στιγμιότυπα.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων στους επισκέπτες. Το εστιατόριο εντός του ξενοδοχείου φιλοξενεί τις πιο απολαυστικές στιγμές, με τις γαστρονομικές επιλογές να χαρακτηρίζονται από ένα πλούσιο μενού με γεύσεις Μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας. Τα φυσικά υλικά, οι ζεστοί τόνοι και τα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού με τοπικό χαρακτήρα, δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου. Κάθε λεπτομέρεια είναι επιμελημένη στην τελειότητα με σκοπό να δημιουργηθεί μια αξέχαστη ιστορία διακοπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ