Ο στόχος της θετικής αυτής αλλαγής ήταν διπλός. Έπρεπε από τη μια να υπάρξει ένας μεγάλος χώρος που θα «στέγαζε» την ευρύτητα των διαδικασιών της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής και από την άλλη, να προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις γυναίκες και στους άνδρες που εμπιστεύονται τη βελτίωση της εμφάνισης τους στον κ. Χριστόπουλο. Η πολύχρονη πείρα του γνωστού πλαστικού χειρουργού έδωσε τις προδιαγραφές για να αποτυπωθούν τα παραπάνω στο νέο ιατρείο.

Ο χώρος διακρίνεται αρχικώς για τη σύγχρονη αισθητική του παράλληλα με την άνεση και τη λειτουργικότητα του. Έτσι όπως ανέφερε και ο κ. Χριστόπουλος: «η υπερ20ετής προσφορά μας στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής μάς έχει δώσει τη γνώση για κάθε αποτελεσματική θεραπεία που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα αλλά και για το τι χρειάζεται για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε άνθρωπο που μας εμπιστεύεται την εμφάνιση του. Η νέα μας έδρα έχει υπερδιπλάσια επιφάνεια από την προηγούμενη έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και να στεγάσει όλες τις σύγχρονες διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής, από τις πιο απλές ως τις πιο απαιτητικές».

Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών, για τη βελτίωση προσώπου και σώματος, αισθανόμενος την άνεση του χώρου ταυτόχρονα με την ασφάλεια της επιστήμης, χωρίς αυτό να απαιτεί και πρόσθετο κόστος. Το νέο talk of the town center της πλαστικής χειρουργικής φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς του τομέα της αισθητικής βελτίωσης, και όπως πρόσθεσε ο κ. Χριστόπουλος: «Η DrC Clinic κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα για να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αξίζουν σε όλους, γυναίκες και άνδρες, φιλοδοξώντας να είναι πρότυπο και σημείο αναφοράς της πλαστικής χειρουργικής όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή μας της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Εξάλλου η μακρόχρονη συνεργασία μου με γνωστές κλινικές στο Dubai, μας έχουν δώσει καινοτόμες ιδέες που έχουμε εφαρμόσει και στην DrC Clinic στην Αθήνα».

Κάθε νέα πρωτοπόρα ενέργεια, που προσφέρει γνώσεις, αποτελέσματα, ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών στο χώρο της ομορφιάς, αξίζει την προσοχή και την υποστήριξη όλων.

DrC Clinic

Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι 15231

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε στο 210 6985678 ή μέσω email στο [email protected] και επισκεφθείτε το site του κου Αθανάσιου Χριστόπουλου https://www.athanasioschristopoulos.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ