Η Yamamay παρουσιάζει τη νέα συλλογή “ADAPTIVE”, κατασκευασμένη με την πρωτοποριακή τεχνολογία LYCRA® ADAPTIV, η οποία παρέχει ενδύματα που προσαρμόζονται σε όλους τους σωματότυπους, εξασφαλίζοντας άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Κατασκευασμένη από ένα επαναστατικό πολυμερές, το LYCRA® ADAPTIV είναι η τελευταία λέξη καινοτομίας από την εταιρεία LYCRA, παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη νημάτων και τεχνολογικών λύσεων στην κλωστοϋφαντουργία προϊόντα και τη βιομηχανία ένδυσης.

Χάρη στην υβριδική του φύση, το LYCRA® ADAPTIV συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κατάσταση ηρεμίας και κίνησης, επιτρέποντας στα ενδύματα που το περιέχουν να προσαρμόζονται φυσικά σε διαφορετικά σχήματα σώματος, σεβόμενο τις κινήσεις του σώματος και εξασφαλίζοντας μια εκπληκτική και προσαρμοσμένη εφαρμογή κάθε φορά.

Μια σφαιρική καινοτομία που κερδίζει τον τίτλο «ίνα χωρίς αποκλεισμούς». Η ευέλικτη εφαρμογή του στην πραγματικότητα, αντιπαρέρχεται του άκαμπτου συστήματος μεγεθών, με πιο περιεκτικά μεγέθη που σέβονται τις μικρές καθημερινές διακυμάνσεις του σώματος. Συγκεκριμένα, τα ενδύματα της σειράς Yamamay Adaptive, ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και καλύπτουν ένα πλήρες φάσμα μεγεθών, αφού διατίθενται μόνο σε δύο επιλογές (XS/M-L/XXL).

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ίνας και η απόδοση των ενδυμάτων που την περιέχουν συνοψίζονται στον συναισθηματικό ισχυρισμό που επέλεξε η Yamamay για την καμπάνια: «Απελευθερώστε το σώμα σας».

Η προσαρμοστικότητα, η ελαστικότητα και η άνεση είναι επομένως τα διακριτικά χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων της σειράς που αποτελείται από: ένα τοπ, ένα κολάν, ένα σλιπ και ένα brazilian σλιπ – διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα, με τα δύο σλιπ να είναι επίσης διαθέσιμα σε μπρονζέ,
ταιριάζουν με αρκετά σουτιέν της μόνιμης συλλογής Yamamay Basic όπως τα Justin, τα
Principessa, τα Sculpt, τα Innergy και πολλά άλλα.

Για να τονίσει αλλά και να επικοινωνήσει την πραγματικότητα και την προσαρμοστικότητα των προϊόντων αυτής της σειράς, η Yamamay επέλεξε 5 κορίτσια με εντελώς διαφορετικούς σωματότυπους: τα μοντέλα Lorena Duran και Sara Pagliaroli, κεντρικά πρόσωπα των εκστρατειών Yamamay για πολλές σεζόν, την φοιτήτρια και ανερχόμενο μοντέλο Azzurra Bertelli και τις Beatrice Bettoni και Amelyn, που απαθανατίστηκαν από τη φωτογράφο Amina Marazzi.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Yamamay, μέσω των συλλογών και των διαφημιστικών εκστρατειών της, γιορτάζει τη γυναικεία ομορφιά, τις γυναίκα σε χιλιάδες πτυχές της, χωρίς διάκριση ηλικίας,
εθνικότητας ή σωματότυπου. Με το πέρασμα του χρόνου, για να μεταφέρει αυτό το μήνυμα, η μάρκα επέλεξε πολύ διαφορετικές γυναίκες να ερμηνεύουν τις συλλογές της, επειδή ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας είναι ακριβώς η ικανότητά της να είναι εγκάρσια, χωρίς αποκλεισμούς και καινοτόμα, τόσο στην επικοινωνία της όσο και στα προϊόντα της.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο yamamay.com

«Οι καταναλωτές και οι γυναίκες γενικότερα, αναζητούν όλο και περισσότερο, ρούχα υψηλής απόδοσης, ευέλικτα και άνετα που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπαγορεύονται από τον δυναμισμό της σύγχρονης ζωής. Η Adaptive με το Free Your Body δημιουργήθηκε ακριβώς για να καλύψει αυτές τις ανάγκες και απαιτήσεις: θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά προϊόντων που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους σώματος, άνετα προϊόντα που θα ακολουθούν τον χρήστη στις κινήσεις του, εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ