Α’ σεφ σήμερα του εμβληματικού εστιατορίου Athénée στο Σύνταγμα & απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, o ταλαντούχος Μάριος Μπότης παρουσίασε τα «Χρυσά Πιάτα» του σε δωρεάν σεμινάριο, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του καθηκόντων, καθώς διδάσκει Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά! Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Νο1 Chef School στον Πειραιά, Φίλωνος 39, οι νέοι σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρασκευή 2 βραβευμένων –με χρυσό μετάλλιο- πιάτων του ανερχόμενου σεφ, Μάριου Μπότη:

Κοτόπουλο γεμιστό με λιαστή ντομάτα, ανθότυρο και σάλτσα φέτας (Χρυσό μετάλλιο σε διαγωνισμό Μαγειρικής στα Χανιά, στην κατηγορία “Κυρίως πιάτο με κοτόπουλο”)

Σιμιγδαλένιος χαλβάς, γεμιστός με πραλίνα φουντουκιού (Χρυσό μετάλλιο σε διαγωνισμό Μαγειρικής στην Έκθεση Έξποτροφ, στην κατηγορία “Ελληνικό γλυκό”)

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί την κορυφαία επιλογή για Σπουδές Chef και Pastry Chef, καθώς οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, εκθέσεις και διοργανώσεις Επισιτισμού, αποτελούν «ζωντανή» απόδειξη των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Αμέτρητα και τα Success Stories των αποφοίτων Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που εργάζονται –όπως ο Μάριος!- στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εστίασης σε Ελλάδα & εξωτερικό!

Γεννήθηκες για να ΠΕΤΥΧΕΙΣ στη Μαγειρική ή τη Ζαχαροπλαστική;

Ξέρεις τι ζητάς! Κάνε σήμερα την εγγραφή σου στο Νο1 Chef School της χώρας: https://iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/episitismos/!

Για περισσότερες πληροφορίες:

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406 · https://www.iekalfa.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ