Μετά από δύο επιτυχημένα events για τους beauty editors και influencers, αλλά και τους συνεργάτες της στην Ελλάδα, η Juliette Armand γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε για τους διανομείς της στο εξωτερικό τη Δευτέρα 29 Μαΐου στο Cape Sounio Grecotel Boutique Resort.

Οι International JA Distrubutors, οι οποίοι «ταξιδεύουν» το brand name Juliette Armand σε πάνω από 40 χώρες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σύνοψη όλων όσων η εταιρεία έχει επιτύχει κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ετών, αλλά και να πάρουν μία γεύση για τις νέες φόρμουλες και τεχνολογίες που πρόκειται να ενταχθούν στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιό της το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, η Juliette Armand θέλοντας τιμήσει τους ανθρώπους εκείνους που την εμπιστεύτηκαν και έβαλαν τα προϊόντα της σε χιλιάδες επαγγελματικούς χώρους αισθητικής σε όλο τον πλανήτη, απένειμε τιμητικά βραβεία στον καθέναν από αυτούς ευχαριστώντας τους για το έργο και την προσφορά τους.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρατέθηκε δίπλα στη θάλασσα με θέα τον ναό του Ποσειδώνα και το ακρωτήριο του Σουνίου, άφθονο φαγητό, ποτό και χορό υπό τους ήχους dj, αλλά και των Duo Violins.

Στις 29 Μαΐου η Juliette Armand γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, παρέα με 21 αντιπροσώπους της από το εξωτερικό σε ένα μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Σούνιο.

Οι International JA Distrubutors, οι οποίοι «ταξιδεύουν» το brand name Juliette Armand σε πάνω από 40 χώρες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις και τις επιτυχίες της εταιρείας, αλλά και να λάβουν ένα τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους σε αυτή.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και πάρτι δίπλα στη θάλασσα με θέα τον ναό του Ποσειδώνα και το ακρωτήριο του Σουνίου, άφθονο φαγητό, ποτό, μουσική και χορό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!