Με μεγάλη επιτυχία, πολλά χαμόγελα και με ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Pre-Easter Charity Pop Up Store που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Elpida Youth σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica και τα brands MARIANNA LEMOS, EMILY VAFIAS, KOKU CONCEPT και VST SA, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, στο ισόγειο του attica Golden Hall.

Μαριάννα Λαιμού
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαριάννα Λαιμού
Λώρα Τσουκαλά, Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Καινούριου, Μαριάννα Λαιμού, Ιλένα Κόκου

To πολύχρωμο και μαγευτικό Pop Up Store θα παραμείνει μέσα στον φιλόξενο χώρο του attica Golden Hall έως και το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Σάσα Σταμάτη, Μαριάννα Λαιμού
Μαριάννα Λαιμού, Χάρης Ντάβλας
Ζήνα Κουτσελίνη, Μαριάννα Λαιμού

Με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και πολλά μέλη της Επιτροπής Elpida Youth, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια πραγματοποιώντας τις πασχαλινές τους αγορές προκειμένου να στηρίξουν τους σκοπούς του Σωματείου.

Μικαέλα Δόξα, Γιώργος Ασημακόπουλος
Όλγα Λαφαζάνη, Ιωάννα Σρόιτερ, Σόνια Καζόνι
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Τα μοντέρνα κοσμήματα της MARIANNA LEMOS, οι πρωτότυπες δημιουργίες της EMILY VAFIAS, τα καλαίσθητα προϊόντα των KOKU CONCEPT και οι διαχρονικές προτάσεις της VST SA εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων του eshop του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, όπως: πασχαλινές λαμπάδες, αρωματικά κεριά, πολύχρωμα σημειωματάρια, gadgets, παιδικά, είδη δώρων κ.α., αποτέλεσαν ιδανικές επιλογές πασχαλινών δώρων.

Στέλλα Μέλιγκαν
Χάρης Ντάβλας, Perrine Simmenauer, Jann Kaiser
Γιώργος Πράσινος

Κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές από το Pre Easter Charity Pop Up Store ενισχύετε συγχρόνως και τους σκοπούς του Συλλόγου, αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Χάρης Ντάβλας, Τζοβάννα Βλαχάβα

Το Pre-Easter Charity Pop Up Store θα παραμείνει στο attica Golden Hall Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα από τις 30 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2022 και θα λειτουργεί ώρες πολυκαταστήματος Golden Hall. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» 210-7700009 είτε μέσω mail στο: [email protected] .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ