Την Πέμπτη 28 Απριλίου, στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής ο Μάριος Φραγκούλης μας ενθουσίασε με ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με την Big Band, με νέο ρεπερτόριο και με εκλεκτό καλεσμένο τον Marc Devigne, συμβάλλοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην επίτευξη του ανθρωπιστικού σκοπού της εκδήλωσης του Συλλόγου Θυάτειρα.

Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, Μαρία Τσίφτη, Marc Devigne, Μάριος Φραγκούλης, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος
Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος, Μάριος Φραγκούλης, Νικόλαος Τουρβάς

Mε την παρουσία τους τίμησαν το Σύλλογο Θυάτειρα σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής, της καλλιτεχνικής και της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, της Εκκλησίας καθώς και πολλά από τα Επίτιμα και Αρωγά μέλη του Συλλόγου.

Έφη Πολυζωγοπούλου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος
Marc Devigne, Λουκάς Καρυτινός, Μάριος Φραγκούλης

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έπαιξε σε ρυθμούς Jazz και Swing σε μία ανοιξιάτικη συναυλία, γεμάτη ρυθμό και μελωδία. Ο χαρακτηριστικός ήχος της Big Band με τους έντονους ρυθμούς και τα ακούσματα πνευστών και σαξοφώνων μιας άλλης εποχής ανέδειξε τα εμβληματικά τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του American songbook, αλλά και νέες συνθέσεις.

Όλγα Καραβερβέρη
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Μαρία Τσίφτη, Μαρία Αποστολίδη, Μάριος Φραγκούλης, Marc Devigne, Marc Brooke, Ιωάννα Σαμπράκου, Cybele Παναγιώτου, Έφη Πολυζωγοπούλου

Ο διεθνώς καταξιωμένος και πολυβραβευμένος Έλληνας μαέστρος Λουκάς Καρυτινός είχε για ακόμη μία φορά την ευθύνη για την τέλεια ερμηνεία της παράστασης κερδίζοντας φυσικά το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Μάριος Φραγκούλης, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Μαρία Τσίφτη, Marc Devigne, Μάριος Τσίφτης, Marc Brooke, Ιωάννα Σαμπράκου
Νίκος Τουρβάς, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος, Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, Χάρης Ρώμας

Ο Μάριος Φραγκούλης στην παράσταση “My Way” όπως κάθε φορά μας έδωσε απλόχερα μία βραδιά γεμάτη πάθος και μαγεία, ο οποίος ανέφερε πως «Η μουσική είναι η ύψιστη μορφή επικοινωνίας για την έκφραση των ανθρώπινων συναισθημάτων, και με τα τραγούδια μας σήμερα, ελπίζουμε να φέρουμε χαρά και έμπνευση σε όλους τους ανθρώπους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Έχουμε την τιμή να μοιραζόμαστε τις αξίες του Συλλόγου Θυάτειρα και στέλνουμε στον Σεβασμιώτατο, σε εσάς κύριε Πρόεδρε και στα αξιότιμα μέλη σας, τις ευχές μας για την 100η επέτειο της Αρχιεπισκοπής!»

Μαρία Αποστολίδη, Έφη Πολυζωγοπούλου, Θανάσης Λάλας
Ορσάκη Ρουσσέτου, Μαρία Τσίφτη, Μαρία Μιχαλοπούλου, Έλενα Κουλαουζίδου

Ως επίσημος πρεσβευτής του Συλλόγου Θυάτειρα και σε συνδυασμό με τα Αρωγά Μέλη του Συλλόγου, Εθνική Ασφαλιστική,  Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Europrotection Brokers,  Advanced Integration, Encodia, ITW-Global, καθώς και άλλες εταιρίες και οργανισμούς, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος, η ΕΛΒΑΛ της ElvalHalcor S.A, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, αλλά και οι κ.κ. Νικόλαος Τουρβάς και Γιώργος Κορμάς, που τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, συνετέλεσαν στην επιτυχία του σκοπού της εκδήλωσης, όπου ένα σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού του  Γ.Ν.Α. Ιπποκρατείου.

Γεώργιος Κορμάς, Μαρία Τσίφτη, Έφη Πολυζωγοπούλου

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα, κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος ανέφερε ότι:

«Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Μάριος Φραγκούλης είναι Παγκόσμιος Πρεσβευτής του Συλλόγου, ο οποίος συνέδεσε και τις δράσεις μας με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ενώ και σήμερα εδώ αξιοποιούμε αυτήν την ευκαιρία να βρεθούμε πολλοί μαζί για να στηρίξουμε και συμβολικά και ουσιαστικά μια ακόμα ανθρωπιστική προσπάθεια και να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας που δεν έχει πάψει να βρίσκεται στα όριά του, παλεύοντας παράλληλα με τον κορωνοιό, και με όλες τις άλλες σοβαρές παθήσεις.

Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος, Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος
Marc Devigne, Μάριος Φραγκούλης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους από την αρχή αγκάλιασαν την προσπάθειά μας μεταξύ των οποίων τα Επίτιμα μέλη μας αλλά και τις κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις  που δίνουν το παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή τους στις πρωτοβουλίες μας.

Γιατί αυτό που κινεί τον Σύλλογο Θυάτειρα είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο και όπως δηλώνει και το όνομα μας στα αγγλικα ως Thyateira Union, καταλύτης στις προσπάθειές μας είναι η Δύναμη της Ένωσης των Πολλών!

Η Δύναμη της Ένωσης των Πολλών για το καλό Όλων!»

«Σύλλογος Θυάτειρα»

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα. Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν  άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ