Τα Marks & Spencer αναβαθμίζουν τις προπονήσεις σας με τη νέα συλλογή Goodmove 2023. Η συλλογή Goodmove προσφέρει must-have αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα και καθημερινές all day casual εμφανίσεις.

H νέα συλλογή Goodmove 2023 ξεχωρίζει τόσο για την ποικιλία της σε χρώματα, έξυπνα σχέδια και μοτίβα όσο και για τον καινοτόμο σχεδιασμό και συνδυασμό υφασμάτων που απομακρύνουν τον ιδρώτα, αφήνουν το σώμα να αναπνέει και διευκολύνουν τις κινήσεις.

Η νέα αθλητική συλλογή του Marks & Spencer είναι αυτό που θέλεις!

Marks & Spencer

Η συλλογή αποτελείται από γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από πανωφόρια και φούτερ, μπλουζάκια, crop top και κολάν, που προσφέρουν ελευθερία και άνεση σε κάθε κίνηση, ενώ αποτελούν την ιδανική επιλογή για προπονήσεις και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.

Ανακαλύψτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή Goodmove 2023 στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr.

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1884 και αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 138 χρόνια βρετανικής κληρονομιάς. Σήμερα, διαθέτουν πάνω από 1.500 καταστήματα παγκοσμίως και online παρουσία σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Στο Λονδίνο μια ειδική ομάδα σχεδιαστών, τεχνολόγων και προγραμματιστών προϊόντων επικεντρώνεται στη συνεχή αναγνώριση των νέων τάσεων και στην ανάπτυξη ρούχων υψηλής ποιότητας. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer διαθέτουν σήμερα 28 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.), διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ