Κορυφαίο εικαστικό γεγονός αποτέλεσαν τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του διεθνούς καλλιτέχνη της σύγχρονης τέχνης Mr. Brainwash, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Ιουλίου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο, η οποία διατηρεί αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με τον διάσημο δημιουργό.

Αληθινή κοσμοσυρροή σημειώθηκε στο κεντρικό Ματογιάννι στη χώρα, καθώς οι φιλότεχνοι ήρθαν για να θαυμάσουν τη νέα σειρά έργων, με τίτλο «Mykonos is beautiful!», που ετοίμασε ειδικά για την έκθεση, εμπνευσμένος από το αγαπημένο του νησί, ο Mr. Brainwash. Ο σημαντικός καλλιτέχνης απέδειξε και με τα δικά του εκρηκτικά χρώματα ότι η Μύκονος είναι πράγματι πολύ όμορφη!

Xρήστος Γρυμπογιάννης, Πάρης Λιάκος, Βαγγέλης Καπόπουλος
Γιάννος Λούτσιος, Έλσα Λούτσιου

Οι περίφημοι μύλοι της Μυκόνου βρήκαν περίοπτη θέση στα έργα της νέας σειράς, δίπλα στις κατακόκκινες ή γαλάζιες καρδιές του με τα παιδιά να μπαίνουν και αυτά στο κάδρο και να κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι συλλέκτες των έργων του Mr. Brainwash είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση από τις 20:00-22:00 και κλεισμένων των θυρών, ενώ στη συνέχεια οι πόρτες άνοιξαν και ο χώρος κατακλύσθηκε ως πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα και από άλλους φιλότεχνους, που θαύμασαν τη νέα σειρά των έργων του Mr. Brainwash.

. Γρηγόρης Καπόπουλος, Nίκη Καποπούλου, Μαρίνα Καποπούλου, Βαγγέλης Καπόπουλος
Ανδρέας Τσαλβίρης, Μαρίνα Καποπούλου, Μιλένα Τσαβλίρη, Βαγγέλης Καπόπουλος

Επί της υποδοχής η οικογένεια Καπόπουλου, ο Βαγγέλης και η Μαρίνα Καποπούλου με τον Γρηγόρη και τη Νίκη.

Η έκθεση διαρκεί ως τις 4 Αυγούστου.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11:00 το πρωί -1:30 το βράδυ. 

Kapopoulos Fine Arts: Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος, τηλ.  +30 22890 27 005

[email protected]  

 www.kapopoulosart.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ