Η Taste & Diet είναι στο πλευρό σας στην προσπάθεια σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, μ’ ένα μενού πλούσιο σε γεύση αλλά και σε διατροφική αξία ακόμα και στο γραφείο.

Η Taste & Diet είναι στο πλευρό σας στην προσπάθεια σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, μ’ ένα μενού πλούσιο σε γεύση αλλά και σε διατροφική αξία ακόμα και στο γραφείο

Το Business μενού είναι στην πραγματικότητα ένα Classic μενού, χωρίς το βραδινό γεύμα. Περιλαμβάνει ένα πρωινό γεύμα, μεσημεριανό και επιδόρπιο και αποτελεί την ιδανική επιλογή όσων εργάζονται πολλές ώρες και επιθυμούν να ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή ακόμα και στο γραφείο. Φυσικά απευθύνεται και όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους, σύμφωνα με τις οδηγίες των διαιτολόγων της Taste and Diet σχετικά με το βραδινό γεύμα.

H Τaste and Diet προτείνει την ιδανική επιλογή για όσους περνούν πολλές ώρες στο γραφείο.

Για πρωινό προτιμήστε τα νόστιμα κριτσίνια ολικής ή τα κριτσίνια καλαμποκιού, συνοδεύοντάς τα με τον καφέ σας. Η μεσημεριανή μας πρόταση περιλαμβάνει μουσακά ή χοιρινό σωτέ με μουστάρδα και πατάτες φούρνο, συνοδευόμενο με την κινέζικη σαλάτα αποτελούμενη από λάχανο, καρότο και καλαμπόκι.

Στη Taste & Diet η μεσημεριανή μας πρόταση περιλαμβάνει μουσακά ή χοιρινό σωτέ με μουστάρδα και πατάτες φούρνο, συνοδευόμενο με την κινέζικη σαλάτα αποτελούμενη από λάχανο, καρότο και καλαμπόκι.

Και φυσικά δε θα σας λείψουν τα λαχταριστά επιδόρπια, όπως η τρούφα σοκολάτας ή τα μηλοπιτάκια.

Και φυσικά στην Taste & Diet δε θα σας λείψουν τα λαχταριστά επιδόρπια, όπως η τρούφα σοκολάτας ή τα μηλοπιτάκια.

Για να μάθετε περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίξτε μια ματιά στο επίσημο site της εταιρίας: https://tasteanddiet.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ