Για κάποιους ανθρώπους, ο καφές είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ρόφημα για να τους κρατάει ξύπνιους. Για κάποιους άλλους είναι τρόπος ζωής. Είναι μια αγαπημένη συνήθεια που θέλουν να τους γεμίζει χαρά, χρώματα, συναισθήματα.

Αυτοί, επιλέγουν HeyBox!

Τι είναι;

To HeyBox είναι ένα συνδρομητικό κουτί καφέ για σένα που θες να προσφέρεις πολύ και ποιοτικό καφέ στο office team σου γεμάτο αρώματα! Ή είσαι το boss σε κάποια εταιρεία ή είσαι το boss στη ζωή σου, επέλεξε το και το φλιτζάνι σου θα κοστίζει μόλις 0,14€!

Όλοι λατρεύουμε τα coffee breaks! Αποδεδειγμένα, ο καφές στην εργασία είναι μια καθημερινή απόλαυση που γεμίζει χαρά τον εργαζόμενο. Έχει τονωτικές ιδιότητες, κρατώντας τον σε εγρήγορση μέσω της καφεΐνης ενώ αυξάνει την ικανοποίηση του, συνεπώς και την παραγωγικότητά του. Άλλωστε, κανείς δεν πρόλαβε ποτέ deadline με άδεια κούπα.Τι επιλογές έχεις;

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε όλους τους τύπους καφέ όπως φίλτρου, ελληνικό, 100% Arabica espresso blends (σε ό,τι άλεση επιθυμείς), μονοποικιλιακούς και κάψουλες espresso σε προνομιακές τιμές και μεγάλες ποσότητες.

Τι σου προσφέρει;

Πιο συγκεκριμένα, η HeyBox Office Edition προσφέρει στις εταιρίες:

  • Εντοπισμό αναγκών και προτάσεις λύσεων.
  • Δυνατότητα χρησιδάνειου για μηχανή καφέ, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες σας.
  • Άμεση επικοινωνία με εξυπηρέτηση πελατών και με τον Head Barista για συμβουλευτικές υπηρεσίες.
  • Φρέσκο καφέ υψηλής ποιότητας άμεσα στον χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά!

Κάθε καφές της HeyBox προέρχεται από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο, αλέθεται στην Ελλάδα και συσκευάζεται λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την πόρτα του γραφείου σου! Τι καλύτερο λοιπόν από φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ που θα γεμίσει αρώματα όλο το γραφείο;

Και δεν σταματούν εδώ. Τώρα, σε συνεργασία με την HeyBox, μπορείς να φτιάξεις την tailor-made παραγγελία σου για την εταιρεία που εργάζεσαι ή έχεις! Επικοινώνησε με email στο [email protected] και ένταξε στη καθημερινή σου εργασιακή ρουτίνα, τον πιο πολύτιμο σύμμαχο, τον αρωματικό και τονωτικό HeyBox καφέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ