Η Εβδομάδα Μόδας της Φρανκφούρτης που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Ιανουάριο, θα είναι μία πολυδιάστατη εκδήλωση που σκοπό έχει να γιορτάσει τη μόδα.
Στην καρδιά της Ευρώπης, η πόλη της Φρανκφούρτης θα υποδεχθεί τους κορυφαίους του κόσμου της μόδας και θα συμβάλει στη διαμόρφωση της μόδας τους μέλλοντος.

5 Εμπορικές Εκθέσεις, 3 Συνέδρια, Runways, Events και μια παράλληλη online πλατφόρμα θα κάνουν την πρώτη φυσική διεξαγωγή της Εβδομάδας Μόδας της Φρανκφούρτης ένα μοναδικό γεγονός. Ιnfluencers  θα βρίσκονται εκεί για να διαδώσουν τον παλμό όσων διαδραματιστούν. Με κεντρική ιδέα τη βιωσιμότητα και την υποστήριξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, η Εβδομάδα Μόδας της Φρανκφούρτης θα είναι το επίκεντρο του επόμενου χειμώνα.

Η Val:ue, ως μέρος της FRANKFURT FASHION WEEK είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια εμπορική έκθεση μόδας: Είναι μια συμπαγής εμπορική και επιχειρηματική πλατφόρμα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Είναι η τέλεια λύση για αγοραστές και το μέρος όπου μπορούν να βρεθούν μαζί μεγάλα διεθνή brand και ανερχόμενες ανεξάρτητες ετικέτες. Είναι επίσης το σημείο, όπου η διεθνής κοινότητα μόδας συγκεντρώνεται και δείχνει πώς θα είναι το μέλλον της βιομηχανίας.

Η Val:ue είναι ο τόπος συνάντησης για τα μεγάλα θηρία του κόσμου της μόδας. Εδώ συγκεντρώνονται οι βασικοί παίκτες που οδηγούν τις πωλήσεις της βιομηχανίας, για να παρουσιάσουν τις τελευταίες συλλογές τους και να επανεξετάσουν το μέλλον του κλάδου.

Η έκθεση εστιάζει σε σύγχρονα θέματα, συμπεριλαμβανόμενης της υπεύθυνης χρήσης των πόρων, των αποτελεσματικών τρόπων αύξησης της βιωσιμότητας, των νέων ιδεών εφοδιαστικής, των καινοτόμων ιδεών για ψηφιακό μετασχηματισμό και, φυσικά, των επιτυχημένων στρατηγικών πωλήσεων του αύριο. Πώς μπορούν τα leading brands και τα εμπορικά σήματα λιανικής να αντιμετωπίσουν αυτές τις μελλοντικές προκλήσεις και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτός ο μετασχηματισμός;

H Val:ue είναι ο πιο κατάλληλος τομέας της FRANKFURT FASHION WEEK για να συμμετέχετε και να αναδείξετε τα προϊόντα σας.

Τι νέο έχει να προσφέρει η value;

  • Η Val:ue εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο τομέα της αγοράς ως εμπορική έκθεση μέσα στην διοργάνωση της Frankfurt Fashion Week, τομέας mainstream fashion, ενώ προάγει τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και την Ψηφιοποίηση.
  • Η Val:ue προσφέρει το χαμηλότερο κοστολόγιο συμμετοχής σε σχέση με τις υπόλοιπες εμπορικές εκθέσεις της FFW, ενώ είναι η πιο κατάλληλη πλατφόρμα για εμπορικά brands με standards ποιότητας
  • Εκτός από την πολύ σημαντική για τις Ελληνικές επιχειρήσεις αγορά της Γερμανίας, θα έχετε πρόσβαση σε αγοραστές από όλη την Ευρώπη, αλλά και διεθνείς
  • Το hosted buyer program της διοργάνωσης έχει εξασφαλίσει την παρουσία σημαντικών αγοραστών

Προφίλ εκθετών:

κατασκευαστές ανδρικής – γυναικείας – παιδικής μόδας (ένδυση, υπόδηση αξεσουάρ, τσάντες), mainstream fashion, κατηγορία τιμών προϊόντων μεσαίας και άνω, μόδα για τους GEN Z, brands με standards ποιότητας

Κύριες Χώρες προέλευσης επισκεπτών:

Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία αλλά και διεθνείς

Στη val:ue θα έρθετε σε επικοινωνία με τους αγοραστές των ήδη καθιερωμένων εκθέσεων της FRANKFURT FASHION WEEK: Engelhorn, Galeries Lafayette, Breuninger, Garhammer, Jelmoli, ek Servicegroup, KaDeWe Group, Kaiser, Kastner & Öhler, Katag, Kressmann, Otto Group, Peek & Cloppenburg, Selfridges, Zalando, AboutYou και ακόμα περισσότερους εμπόρους λιανικής και πολυκαταστήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ