Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου πάνω από 300 άτομα των τεχνών, του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου έδωσαν το παρόν στα επίσημα εγκαίνια της Γκαλερί Tsantilis Art επί της οδού Σέκερη στο Κολωνάκι, μια από τις παλαιότερες, αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΝΣΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Σημαντικά ελληνικά και ευρωπαϊκά έργα τέχνης, και συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών περιόδων και θεμάτων στεγάζονται στην Γκαλερί όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν. Οι φιλότεχνοι τίμησαν την εικαστική συνάντηση με οικοδεσπότη τον κ. Αχιλλέα Τσαντίλη, Ιστορικό Τέχνης και Πρόεδρο του Σωματείου των Ελλήνων Εκτιμητών Έργων Τέχνης.

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ, ΜΠΙΛΗΣ ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΝΤΕΝΙΣΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗΣ

Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. Οι συνεργάτες με τη σειρά τους, είτε πρόκειται για πολιτιστικούς φορείς και μουσεία, είτε για μεμονωμένους ιδιώτες συλλέκτες και αγοραστές, έχουν τη βεβαιότητα ότι απολαμβάνουν της καλύτερης εξυπηρέτησης και εισπράττουν προηγμένη τεχνογνωσία.

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΗΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ, ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ