Τα Marks & Spencer μεταμορφώνουν το σπίτι σας στο απόλυτα εορταστικό σκηνικό με τη νέα συλλογή homeware. Η νέα σειρά που αποτελείται από διάφορες υφές, χρώματα και patterns, αποτελεί έμπνευση για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις γιορτές. Βάλτε τις χριστουγεννιάτικες M&S πινελιές σας για να δημιουργήστε μια ζεστή και μαγική ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Marks & Spencer

Επιλέξτε τα ιδανικά για το σπίτι σας festive μαξιλάρια – μερικά εκ των οποίων φωτίζουν και χαρίζουν extra Christmas spirit – και ριχτάρια, ανάμεσα σε μια ποικιλία υφασμάτων από φλις αλλά και βελούδο, που συνδυάζονται αρμονικά με κεντήματα και εορταστικά διακοσμητικά μοτίβα.

Μεταφέρετε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και στην κρεβατοκάμαρά σας, με τη σειρά των βαμβακερών χριστουγεννιάτικων κλινοσκεπασμάτων, με τεχνολογία StayNew για μεγαλύτερη διάρκεια στη διατήρηση των χρωμάτων και το χρόνο. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με ζεστά, χρωματιστά φλις σεντόνια και όχι μόνο, με γιορτινά μοτίβα, που δημιουργούν μια γιορτινή & cozy διάθεση.

Βρείτε τη χριστουγεννιάτικη Homeware συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr.

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1884 και αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 138 χρόνια βρετανικής κληρονομιάς. Σήμερα, διαθέτουν πάνω από 1.500 καταστήματα παγκοσμίως και online παρουσία σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Στο Λονδίνο μια ειδική ομάδα σχεδιαστών, τεχνολόγων και προγραμματιστών προϊόντων επικεντρώνεται στη συνεχή αναγνώριση των νέων τάσεων και στην ανάπτυξη ρούχων υψηλής ποιότητας. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer διαθέτουν σήμερα 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.), διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και

τρόφιμα. Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Marks & Spencer επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.marksandspencer.com/gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ