Την έκθεση εγκαινίασε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ” κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Απόψεις Έργα Τέχνης

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να θαυμάσουν όλα τα συλλεκτικά αντικείμενα που  δημοπρατούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του φετινού φιλανθρωπικού project της Creaid.  Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η Νατάλια Πρασίνου. Για τις ανάγκες του project “MEMORABILIA”, σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων κορυφαίες προσωπικότητες, αθλητές, Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, ηθοποιοί και celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό δώρισαν συλλεκτικά αντικείμενα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας από  την προσωπική τους συλλογή. Η ηλεκτρονική δημοπρασία των αντικειμένων ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023  και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Απριλίου 2023 στην ιστοσελίδα της Creaid www.creaid.com.

Εύη Λασκαρίδη, Τάκης Ζαχαράτος

Η Πρόεδρος της Creaid, Μαρίνα Βερνίκου, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στη δημοπρασία, να επιλέξουν ανάμεσα στα μοναδικά αντικείμενα και να κάνουν την προσφορά τους. Στόχος του project είναι η αγορά ενός ψηφιακού υπερηχοτομογράφου υψηλής ευκρίνειας για την έγκαιρη διάγνωση του παιδικού καρκίνου. Με τον τρόπο αυτό η Creaid θα στηρίξει  έμπρακτα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο».

Αλέξανδρος Μούκας, Σάκης Τανιμανίδης, Μάνος Γαβράς, Μίλτος Καμπουρίδης

Όσοι επιθυμούν μπορούν επίσης να ενισχύσουν  και να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου κάνοντας μια δωρεά στον ακόλουθο λογαριασμό:
Δικαιούχος: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ CREAID
Τράπεζα Πειραιώς: 5032-075927-361
 IBAN: GR0401720320005032075927361
Τηλ: 210 3650179

Γιώργος Ντάβλας, Νίκος Χαραλαμπόπουλος

Η ενεργός συμμετοχή όλων είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθειά της Creaid.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Creaid και το έργο της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creaid.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ