Στις νέες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας Portioli στο Μιλάνο, βρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli Espresso Νίκος Πάπας, με το «τιμητικό» του χαρμάνι ESPRESSE, από το GRUPPO PORTIOLI και σήμα τον αετό, για τη τιμητική του βράβευση.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli. Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα.

Η εταιρεία Portioli διοικείται από την τρίτη γενιά της και εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, έχει επεκταθεί και προμηθεύει τα χαρμάνια που φτιάχνει, σε όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ