Μετά από δύο χρόνια και επιστρέφοντας δειλά στη καθημερινότητα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, σε μια μοναδική και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο pop up event του Μagic Cabinet στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

Οι φίλοι του Α Magic Cabinet, της επιτυχημένης διαδικτυακής πλατφόρμας της κας Ευγενίας Χανδρή, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους θησαυρούς, που με πάθος και μεγάλη έρευνα έχει συλλέξει η κα Χανδρή από brands και παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους και να αναζητήσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, ομορφιάς και περιποίησης για το σπίτι, το γραφείο, το στυλ αλλά και για τα κατοικίδια. Ανακάλυψαν και προμηθεύτηκαν όλα εκείνα τα ξεχωριστά αντικείμενα που θα συνθέσουν το προσωπικό magic cabinet για μια περισσότερο συναρπαστική και απολαυστική καθημερινότητα.


Ο Γιώργος Ντάβλας και η κα Ευγενία Χανδρή φωτογραφίζονται κρατώντας το βιβλίο Οpera Tables στο pop up event του Magic Cabinet στο ξενοδοχείο Athens Marriott

Ανάμεσα στα μοναδικά δώρα βρίσκεται και το Opera Tables, το βιβλίο ωδή στην κλασσική μουσική και το art de la table από τον PR manager Γιώργο Ντάβλα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλαίσθητο βιβλίο, 600 σελίδων, γραμμένο στα αγγλικά, για το οποίο εργάστηκε πυρετωδώς. Επρόκειτο για ταξίδια, αμέτρητες εικόνες, τις οποίες αιχμαλώτισε ο Γιώργος Ντάβλας με την κάμερά του, ενώ καλοί του φίλοι, τον βοήθησαν στο φωτογραφικό κομμάτι. Οι φωτογραφίσεις για το βιβλίο Opera Tables έγιναν σε 33 πόλεις του κόσμου για να αποδώσουν ιδανικά την ξεχωριστή ομορφιά και αισθητική κάθε όπερας αλλά και να δημιουργήσει θεατρικά τραπέζια, το καθένα με την δική του θεματολογία, εμπνευσμένα από 90 όπερες. Μέσα από τις πλούσιες συνθέσεις, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη μαγεία και τη περιπέτεια της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τον ενθουσιασμό των εμπνευσμένων προτάσεων διακόσμησης του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος. Ο αναγνώστης έχει, επίσης, την ευκαιρία να δει χειρόγραφες επιστολές ανθρώπων της όπερας προς τον συγγραφέα αλλά και να διαβάσει προσωπικές εμπειρίες από τις εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών.

To Opera Tables συνεχίζει να είναι άμεσα διαθέσιμο στο site του Α Μagic Cabinet

https://www.amagiccabinet.com/product/opera-tables-george-davlas/ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ