Το ανανεωμένο store concept Nike Live φτάνει στις 15 Ιουλίου 2022 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, τον αγαπημένο shopping προορισμό για όλη την οικογένεια.

Το νέο κατάστημα Nike προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping στους επισκέπτες και τα μέλη του brand. Εμπνευσμένο αρχικά από τη γυναίκα καταναλωτή, αλλά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων, το νέο κατάστημα Nike διαθέτει μια επιμελημένη σειρά προϊόντων που αντανακλά το πνεύμα του ανταγωνισμού, του στυλ και του παιχνιδιού.

Το κατάστημα Nike by Kifissias δίνει έμφαση στις premium ψηφιακές και εξατομικευμένες υπηρεσίες –τα πάντα, από τη συλλογή προϊόντων εώς τα επιμελημένα σχεδιαστικά στοιχεία, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται, αθλούνται στην Αθήνα και τις γειτονιές της. Οι υπηρεσίες Nike βελτιστοποιούνται μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και γίνονται ακόμη καλύτερες με τo Nike Membership, παρέχοντας αποκλειστικά προϊόντα, προνόμια και εμπειρίες στα μέλη.

Ο φιλόξενος χώρος του καταστήματος δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτούς, να τον αισθάνονται όπως το σπίτι τους και να έχουν πάντα ένα λόγο για να επιστρέψουν. Είναι κατασκευασμένος ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ανακαλύψουν μία νέα, εξατομικευμένη εμπειρία shopping με ξεχωριστά προϊόντα και ζεστή και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

Η βιωσιμότητα είναι επίσης πολύ σημαντική για τη Nike και χάρη στην υπηρεσία Ανακύκλωση και Δωρεά (Recycle and Donation: RAD), οι καταναλωτές μπορούν να φέρουν οποιαδήποτε μάρκα αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων ήπια φθαρμένων στο νέο κατάστημα Nike στο The Mall Athens. Η ομάδα του καταστήματος παραδίδει τα είδη σε συνεργάτες της Nike για διαλογή και δωρεά ή ανακύκλωση.

Επισκεφτείτε το The Mall Athens και γνωρίστε από κοντά το νέο concept της Nike στην Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: The Mall Athens: 210 6300000

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ