Μια συλλογή από μοναδικά έργα εικαστικής ενσάρκωσης παρουσιάστηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στο κτήριο Αμαλίας 36, μέσα από την έκθεση “Up Close” της Caroline De Souza.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, CAROLINE DE SOUZA
ΙΩΑΝΝΑ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, CAROLINE DE SOUZA ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΡΕΖΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Έργα με επιρροές από την pop κουλτούρα, πίνακες με neon lights που συνδυάζουν αρμονικά το κλασικό και σύγχρονο ύφος και προτομές και αγάλματα που «στολίζονται» με street art στοιχεία που θυμίζουν graffiti, παρουσιάστηκαν στην προσωπική έκθεση της Caroline De Souza και απέδειξαν πως οι διαφορετικές εκφράσεις της τέχνης μπορούν να συνυπάρξουν και να αλληλοσυμπληρωθούν.

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Κατά την είσοδο στον χώρο, δύο εντυπωσιακά αγάλματα της θεάς Υγείας που κατά τη μυθολογία ήταν η προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής, ήταν τα πρώτα εκθέματα που συναντούσαν οι καλεσμένοι. Σε αυτά τα έργα, η Caroline De Souza προσεγγίζει με σύγχρονη ματιά το κλασικό άγαλμα της θεάς προσθέτοντας μερικά στοιχεία pop art, καθώς μετά από δύο χρόνια πανδημίας η υγεία ήρθε στο προσκήνιο θυμίζοντάς μας πόσο σπουδαία και καθόλου δεδομένη είναι.

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΕΛΕΝΑ ΤΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα γλυπτά έργα που θυμίζουν μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς και αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Caroline De Souza, αφού η καρδιά και το στοιχείο της αγάπης είναι κυρίαρχο σύμβολο σε πολλά από τα έργα της.

Maya Schwaighofer, GAZL ZSALMAN, ΤΖΟΫ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΥ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΙΡΕΝ ΧΟΜΣY, ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Άνθρωποι και φίλοι της τέχνης, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο καθώς και lifestyle influencers ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Caroline De Souza, συνομίλησαν με την εικαστικό και εμπνεύστηκαν από τα έργα της που ανέσυραν από τη μνήμη τους τα πιο αγνά συναισθήματα.

ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΗ, Gian Lucio Vaona
ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Το production της έκθεσης πραγματοποίησε η εταιρεία Only For You Events και η Άντζυ Γεωργακοπούλου, το curation της έκθεσης ανέλαβε η Kapopoulos Fine Arts και ο φωτισμός του χώρου και των εκθεμάτων επιμελήθηκε ο Μελέτης Καρυώτης. Τον στολισμό του χώρου και τα λουλούδια επιμελήθηκε η εταιρεία Neda Decorations, το catering με αλμυρά και γλυκά εδέσματα ανέλαβε η εταιρεία Golden Catering, ενώ την έκθεση στήριξαν το νερό Evian, η Green Cola και τα ελληνικά cocktails The Locals. To PR handling και την επικοινωνία της έκθεσης ανέλαβε η Davlas PR.

ΜΑΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ
ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΑΡΔΑΒΕΣΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΚΟΥΜΑ, ΚΙΤΤΥ ΜΑΛΑΜΟΥ, REEM BASSATNE
ΙΛΕΑΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΕΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ