Το Welhome βρίσκεται σταθερά στο πλευρό μας τα τελευταία 50 περίπου χρόνια, προτείνοντάς μας ποιοτικά και λειτουργικά έπιπλα σπιτιού απαράμιλλου design, για να διαμορφώσουμε από την αρχή ή να ανανεώσουμε τους χώρους μας, αλλάζοντας τη διάθεση και τη ζωή μας!

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας, το ησυχαστήριό μας, ο χώρος ο οποίος διαμορφώνεται έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητά μας και να μας κάνει αισθανόμαστε όμορφα και οικεία. Στο Wellhome τα γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά, καθώς πρόκειται για μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία και παρουσία στον χώρο του επίπλου, η οποία μετρά ήδη κοντά στα 50 χρόνια.

Από το 1975 μέχρι και σήμερα, το Welhome μας φροντίζει με έπιπλα σπιτιού από υλικά κατασκευής τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα και την αντοχή τους στον χρόνο. Στη συλλογή του μας περιμένουν πάντα κλασικά, μοντέρνα και vintage σχέδια, σε πλούσια γκάμα για όλα τα γούστα, γιατί το Welhome δεν στοχεύει μόνο στο να μας προσφέρει ποιοτικά και πρακτικά έπιπλα. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, μπορεί να δίνει έμφαση και στο αισθητικό κομμάτι, παρέχοντάς μας έπιπλα που αναβαθμίζουν το design κάθε δωματίου!

Το σαλόνι αποτελεί βασικό δωμάτιο για κάθε σπίτι. Πιο μικρό ή αρκετά μεγάλο, με έναν τεράστιο καναπέ ή αποτελούμενο από πιο μικρούς καναπέδες και πολυθρόνες, το σαλόνι λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα.Κατ’ αρχάς, είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι, βλέποντας μια ταινία ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Είναι, επίσης, το κεντρικό δωμάτιο του σπιτιού, όπου μαζεύεται η οικογένεια μετά το πέρας των καθημερινών υποχρεώσεων για να μοιραστεί τα νέα της. Τέλος, στο σαλόνι συγκεντρώνεται η παρέα, περνώντας όμορφες και πολύτιμες στιγμές ώστε να αποφορτιζόμαστε από τη ρουτίνα.

Με γνώμονα όλα αυτά, οι καναπέδες του Welhome, τριθέσιοι, διθέσιοι και γωνιακοί καναπέδες μας περιμένουν σε μια υπέροχη ποικιλία χρωμάτων και στιλ, που εγγυάται άνεση, λειτουργικότητα και ασυναγώνιστη αισθητική. Ακόμα, βρίσκουμε αναπαυτικούς κανεπέδες-κρεβάτι, εξαιρετικά χρήσιμους ειδικά όταν δεν διαθέτουμε guest room στο σπίτι μας. Η διακόσμηση του χώρου ολοκληρώνεται με τα απαραίτητα τραπεζάκια σαλονιού, μεγάλα και μικρά σε μέγεθος, σε πιο κλασικά ή σύγχρονα σχέδια. Απλά, με χώρους αποθήκευσης ή με σερβιτόρους, κατασκευασμένα από ξύλο άριστης ποιότητας, ανθεκτικό γυαλί και τα καλύτερα υλικά, τα τραπεζάκια της συλλογής θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο “απαιτητικές” ανάγκες.

Το απόλυτο κρεβάτι για το υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο καθαρά προσωπικός χώρος του σπιτιού, γι’ αυτό και η διαμόρφωσή του απαιτεί επιπλέον σκέψη και μελέτη πάντα. Το κρεβάτι είναι η πρώτη αγορά που κάνουμε και είναι πολύ λογικό καθώς είναι το κυρίαρχο έπιπλο του υπνοδωματίου. Ωστόσο, προκύπτουν μερικά ερωτήματα, τα οποία είναι σημαντικό να απαντήσουμε προτού καταλήξουμε στο ιδανικό κρεβάτι για εμάς. Επιπλέον η επιλογή του κατάλληλου στρώματος είναι, επίσης, εξαιρετικά σημαντική, καθώς μπορεί να μας εξασφαλίσει τον άνετο, ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο που έχουμε ανάγκη καθημερινά. Ανακαλύψτε επώνυμα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα σε διάφορες διαστάσεις και επιλέξτε το ιδανικό για εσάς.

Διαμορφώστε την πιο φιλόξενη τραπεζαρία

Κατά τη διαμόρφωση του σαλονιού δίνουμε συνήθως περισσότερη έμφαση στον χώρο του καθιστικού, αφήνοντας στην άκρη την τραπεζαρία ως δευτερεύον κομμάτι του δωματίου. Η τραπεζαρία, ωστόσο, αποτελεί κατεξοχήν χώρος φιλοξενίας του σπιτιού, όπου μαζεύεται η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς την περίοδο των γιορτών και σε κάθε περίσταση που απαιτεί εορτασμό. Επιπλέον, η τραπεζαρία είναι πάντα μια καλή ιδέα και για την καθημερινότητά μας, γι’ αυτό και πριν κάνουμε την επιλογή μας είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη και τον παράγοντα της άνεσης.

Οι καρέκλες και τα τραπέζια του Welhome σας περιμένουν σε χρώματα και σχέδια για κάθε προτίμηση. Σε κλασικό, vintage ή μοντέρνο στιλ και σε προτάσεις για κάθε budget, τα έπιπλα τραπεζαρίας θα αλλάξουν όλα όσα ξέρατε για τη διακόσμηση, την άνεση και τη λειτουργικότητα.

Έπιπλα γραφείου εργονομικού σχεδιασμού και σύγχρονου design

Ο χώρος του γραφείου στο σπίτι έγινε για ακόμα περισσότερες και περισσότερους ένα βασικό δωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Η αναγκαστική τηλεργασία μας έκανε να δούμε με άλλο μάτι έναν χώρο που μέχρι πρότινος δεν είχε εξίσου μεγάλη σημασία για όλες και όλους.

Οι καρέκλες γραφείου πρέπει οπωσδήποτε να χαρακτηρίζονται από αναπαυτικότητα και εργονομία, καθώς ο χρόνος που υπολογίζεται ότι περνάμε καθημερινά σε αυτές είναι πολύς. Η σωστή στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική τόσο για λόγους υγείας όσο και για τη μέγιστη αποδοτικότητά μας, γι’ αυτό και επιλέγουμε πάντα την πιο άνετη και ξεκούραστη καρέκλα.

Στο Welhome βρίσκουμε και τα απαραίτητα γραφεία, τα οποία είναι ό,τι χρειαζόμαστε για την καθημερινή εργασία στο σπίτι, καθώς συμβάλλουν στην άνεσή μας, η οποία πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Ταυτόχρονα, μέσα από τον προσεγμένο σχεδιασμό τους, σε πιο λιτά σχέδια ή με συρτάρια, ράφια και ντουλάπια, αναβαθμίζουν το design του σπιτιού μας.

Περιηγηθείτε στο welhome.gr και εξερευνήστε τη συλλογή επίπλων σπιτιού για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία και το γραφείο που προτείνει η εταιρεία. Ανακαλύψτε, στο ανανεωμένο και εύχρηστο online κατάστημα ή με μια επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα του Welhome, τα ιδανικά έπιπλα και μετατρέψτε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας σε όαση χαλάρωσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!