Η Yamamay γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα μεταδίδοντας μήνυμα ενότητας, αγάπης και συναισθηματικής εγγύτητας. H ομορφιά των Χριστουγέννων έγκειται στην προσφορά και φέτος περισσότερο από ποτέ άλλοτε, μπορούμε να προφέρουμε πολλά περισσότερα από ένα δώρο: ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά ή μια στοργική κίνηση που θα μας κάνει να νιώσουμε μαζί, έστω κι από μακριά.


Οι πιτζάμες, κάτι περισσότερο από ένα απλό ρούχο, μεταφέρουν μια ζεστή αγκαλιά που μας κάνει να νιώθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους μας, ένα σετ εσωρούχων εκφράζει τις καλύτερες ευχές μας και γίνεται μήνυμα αγάπης, ενώ ένα ζευγάρι παντόφλες μας προσκαλεί να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα προς ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον.


Για να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και να ερμηνεύσει τη νέα συλλογή των Χριστουγέννων, η Yamamay επέλεξε την Ιταλίδα μοντέλο και ανερχόμενο ταλέντο Sara Pagliaroli, η οποία ήταν ήδη ένα από τα πρόσωπα της Φθινοπωρινής συλλογής της μάρκας.


Η Sara φοράει ένα σετ εσωρούχων, δώρο ιδανικό για γούρι και άνετες πιτζάμες για να μας αγκαλιάζουν τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια. Το φρέσκο “sexy friendly” look συνδυάζει τον αισθησιασμό ενός εσωρούχου με τη θαλπωρή που προσφέρει η συλλογή nightwear.


Πολλές Ιταλίδες και διεθνείς influencers παίρνουν μέρος στην εκστρατεία επικοινωνίας της εταιρείας στα social media, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα εγγύτητας και θαλπωρής, όπως η Χριστίνα Μπόμπα για τη χώρα μας, αλλά και οι: Bianca Balti, Melissa Satta, Nilufar Addati, Giulia Arena, Paola Cossentino, Lorena Duran, Sonja Kovac, Martini Sisters, Giulia Piscina, Cat Poulain, Massimiliano και Natalia Rosolino, Giorgia Rossi, Elena Santarelli, Giulia Scarano και Michelle B. Sampaio, Paola Torrente, Bojana Krsmanovic και Marianna Zuliani.

#YamamayTogether #MoreThanAGift
Ανακάλυψε τα δώρα σου στο Yamamay.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ