Όπως η Δούκισσα του Cambridge, Catherine Middleton, έτσι και η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, είναι γνωστή για την ανακύκλωση των outfits της και εμφανίστηκε με σύνολο, το οποίο είχε φορέσει ξανά πριν 15 χρόνια.

Βασίλισσα Letizia: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα ξανά 15 χρόνια μετά

Την Παρασκευή, η γαλαζοαίματη φόρεσε το tweed φόρεμα που είχε φορέσει το 2006, στη βάπτιση της κόρης της, Πριγκίπισσας Leonor και για ακόμα μια φορά, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Την προηγούμενη Παρασκευή, η Βασίλισσα Letizia, επισκέφθηκε την Στρατιωτική Ακαδημία.

Σύμφωνα με το HOLA!, η σοφιστικέ δημιουργία είναι σχεδιασμένη από τον Felipe Varela και αποτελείται από μία pencil φούστα, μακριά μανίκια που και κουμπιά σε όλο το μήκος.

Η Βασίλισσα Letizia, είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα στη βάπτιση της κόρης της Leonor, με τα μαλλιά της χτενισμένα με χωρίστρα στο πλάι, ενώ αυτή τη φορά τα είχε πιασμένα σε ένα κομψό σινιόν. Το look ολοκλήρωσε με μία τσάντα της Carolina Herrera και ένα ζευγάρι γόβες του brand Magrit.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την βάπτιση της Leonor και η κόρη της Βασίλισσας Letizia και του Πρίγκιπα Felipe, θα γιορτάσει τα 16 χρόνια της τον Οκτώβριο. Η πριγκίπισσα, που θα αναλάβει το θρόνο μετά τη Letizia, παρακολουθεί το πρόγραμμα Baccalaureate στο UWC Atlantic College.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ