Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει πραγματοποιήσει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνς, στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των βασιλικών της καθηκόντων μέσω βιντεοκλήσεων. Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν τα πανέμορφα σκουλαρίκια που φόρεσε σε μία σειρά πρόσφατων εμφανίσεών της συμπεριλαμβανομένης και της επίσκεψης που πραγματοποίησε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο νοσοκομείο Queen Elizabeth την Κυριακή.

Τα νέα σκουλαρίκια της Κάθριν ονομάζονται «Ocean Tides» και είναι δημιουργία του σχεδιαστή κοσμημάτων Patrick Mavros. Είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων και φέρουν μια υπέροχη πέτρα χαλαζία, και ένα μικρό διαμάντι στο κεντρικό κομμάτι.

Μάλιστα τα μοναδικά αυτά σκουλαρίκια έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Κάθριν, αφού έχει φορέσει κομμάτια του συγκεκριμένου σχεδιαστής από τη Ζιμπάμπουε πολύ πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Δούκισσα συχνά φοράει τα σκουλαρίκια «Ndoro» από τη συλλογή του ενώ έχει στην κατοχή της και ένα ζευγάρι μοναδικά σκουλαρίκια με κροκόδειλους.

Δεδομένου ότι τα πολυτελή κοσμήματα είναι αφιερωμένα στη διατήρηση της άγρια ​​ζωής και στην περήφανη αφρικανική κληρονομιά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κάθριν τα επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της.

Τα νέα σκουλαρίκια της Κάθριν Μίντλετον είναι εμπνευσμένα από τον Ινδικό Ωκεανό και έχουν κατασκευαστεί στο χέρι στο νησί του Μαυρίκιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ