Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η βασιλική σύζυγος Καμίλα και ο βασιλιάς Κάρολος, θα χρειαστεί να κάνουν αρκετές αλλαγές στη ζωή τους, από το που μένουν μέχρι το που εργάζονται.

H νέα βασιλική σύζυγος έχει ήδη αποδείξει ότι είναι διατεθειμένη να κάνει θυσίες για το νέο της ρόλο, εγκαταλείποντας μία μακροχρόνια αγάπη της. Εδώ και αρκετά χρόνια, η 75χρονη φορούσε ένα fitness tracker, το FitBit, το οποίο φαίνεται να έχει αποχωριστεί.

Tα τελευταία χρόνια, η Καμίλα, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια χωρίς το συγκεκριμένο fitness gadget στο χέρι της. Όμως, την τελευταία εβδομάδα παρατηρήσαμε ότι το έχει αντικαταστήσει με το ρολόι του οίκου Cartier, Ceinture.

Για την πομπή της σωρού της βασίλισσας από το Buckingham στο Westminster Hall, η Καμιλα φόρεσε μία πολύ εντυπωσιακή καρφίτσα, που πιστεύεται ότι η αξία της φτάνει τις 40.00 λίρες.

Στην τελετή στο παλάτι του Buckingham, η βασιλική σύζυγος φόρεσε ένα κόσμημα το οποίο είχε ιδιαίτερη σημασία για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Επρόκειτο για μία χρωματιστή καρφίτσα, η οποία “έσπαγε” τη μονοτονία του μαύρου και πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μία ωδή στην χρωματιστή γκαρνταρόμπα της 96χρονης μονάρχη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΛΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ