Από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου 2022, ο 69χρονος Jean Paul Gaultier παρουσιάζει την έκθεση “Cinemode” στο Παρίσι, τιμώντας τις γυναίκες και τη δύναμή τους και χρησιμοποιώντας σύμβολα του κινηματογράφου: από τη Marilyn Monroe μέχρι τη φετινή νικήτρια του “Titane”, Αγκάθε Ρουσέλ, της ταινίας που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα. Το “παρών” έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού, κοινοποιώντας στιγμιότυπα!

Μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση γίνεται κατανοητό πώς τα ρούχα απέκτησαν ιδιαίτερη θέση στις ταινίες, ενώ πολλά είναι τα μοναδικά κομμάτια εκτίθενται και εντυπωσιάζουν το κοινό.

Jean Paul Gaultier

Αν και αποφάσισε το 2020 να αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας, ο Jean Paul Gaultier συνεχίζει να δημιουργεί και να κάνει τη μόδα ενδιαφέρουσα και στην έκθεση “Cinemode” κάνει αναφορά στις ρίζες του και στην ταινία “Paris Frills”, η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον.

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφήθηκε μαζί του και παράλληλα μας ξενάγησε στην έκθεση, δίνοντάς μας μια γεύση των όσων υπάρχουν στον χώρο!

«Hθελα να δείξω την εξέλιξη των γυναικών και των ανδρών στον κινηματογράφο και τη μόδα. Οι άντρες γίνονται πιο θηλυκοί και οι γυναίκες παίρνουν όλο και περισσότερη δύναμη και ελευθερία», ανέφερε ο ίδιος ο Jean Paul Gaultier στο AFP.

Jean Paul Gaultier

Όσον αφορά στην απόφασή του να αποσυρθεί, ο διάσημος σχεδιαστής είχε δηλώσει: «Είναι μια νέα εποχή πλέον. Δεν θέλω να κάνω άλλο simple fashion» και προσέθεσε ότι το Cinemode «είναι σαν μια νέα collection. Mια νέα περιπέτεια που παντρεύει τον κινηματογράφο με τη μόδα».

Τζένη Μπαλατσινού

Ωστόσο, μέσα από το account της έκθεσης κοινοποιήθηκαν κι άλλες εικόνες και οι δημιουργίες που εκτίθενται στο πλαίσιο του “Cinemode” κεντρίζουν το βλέμμα αναμφισβήτητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ