Όπως και το πρόσωπο από το οποίο πήρε το όνομά της, η τσάντα Lady Dior εκπροσωπεί μια διαχρονική εικόνα θηλυκότητας, που αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς.

Η τσάντα έγινε γνωστή για πρώτη φορά όταν η πριγκίπισσα Diana εμφανίστηκε κρατώντας τη στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Αυτή τη φορά, ο οίκος σκέφτηκε να κάνει κάτι πρωτότυπο και μοναδικό: Αποφάσισε κάθε τσάντα να διακοσμείται από ένα διαφορετικό κορυφαίο έργο τέχνης, σύγχρονου καλλιτέχνη. Με αυτό τον τρόπο, η τσάντα δίνει τη θέση της στη δημιουργική έκφραση μέσω της κληρονομιάς και του οράματος.

Έτσι, ο οίκος απευθύνθηκε σε 11 καλλιτέχνες γπου ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τη Lady Dior. Από την Αίγυπτο μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ μέχρι την Κίνα, κάθε καλλιτέχνης έχει ανταποκριθεί στην πρόκληση να επανεξετάσει και να μεταμορφώσει την εμβληματική τσάντα.

Οι καλλιτέχνες είναι οι: Ghada Amer, Brian Calvin, Sara Cwynar, Alex Gardner, Shara Hughes, Dorothy Iannone, Minjung Kim, Zhenya Machneva, Bouthayna al Muftah, Françoise Pétrovitch και Wang Yuyang

Μια συνάντηση μεταξύ του οίκου Dior και των πολιτισμών του κόσμου, αυτή η νέα εμπνευσμένη carte blanche επιδεικνύει το πνεύμα της καινοτομίας και της απεριόριστης εφεύρεσης. Κάθε λεπτομέρεια, μελετημένη με άπειρη σχολαστικότητα από τους έντεκα καλλιτέχνες, είναι ένας φόρος τιμής στη μοναδικότητα.

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Dior σε συνεργασία με κορυφαίους καλλιτέχνες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ