Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας επισκέφθηκε τη Δευτέρα τη Σεβίλλη και για ακόμα μία φορά η βασίλισσα Λετίθια πραγματοποίησε μία απόλυτα καλοκαιρινή και κομψή εμφάνιση επιλέγοντας ένα πλισέ μίντι φόρεμα της εταιρίας  Adolfo Dominguez.

Το καλοκαιρινό φόρεμα φέρει μια εκτύπωση με εφέ μπλε κιμωλίας εμπνευσμένη από τα ίχνη που αφήνει η κιμωλία πάνω σε παλιούς πίνακες, σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της εταιρίας. Οι κορδέλες από ταφτά που έδεναν γύρω από τη μέση της τόνιζαν την λεπτή σιλουέτα της Λετίθια, ενώ το φόρμα άφηνε ακάλυπτα τα γυμνασμένα και μαυρισμένα χέρια της. Η βασίλισσα ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε αλογοουρά.

Το συγκεκριμένο φόρεμα παρότι είχε αρχική τιμή 458€, πλέον μπορείτε να το αποκτήσετε με έκπτωση στα 182€ .

Ο βασιλιάς Φίλιππος ήταν ντυμένος στα ίδια χρώματα με τη σύζυγό του φορώντας ένα μπλε πουκάμισο, καφέ παντελόνι και καφέ δερμάτινα παπούτσια.

Η Σεβίλλη είναι η τελευταία στάση στην περιοδεία του βασιλικού ζεύγους στην Ισπανία. Οι μονάρχες επισκέπτονται όλη τη χώρα για να υποστηρίξουν την ανάκαμψη της τουριστικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας μετά την πανδημία COVID-19.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ