Το δυναμικό δίδυμο των αδερφών Τζένερ, Κένταλ και Κάιλι, συνεργάζονται πολλά χρόνια για την πετυχημένη σειρά ρούχων τους που φέρει την επωνυμία Kendall+Kylie.

Τη Δευτέρα, ανέβασαν μία φωτογραφία τους στο Instagram, προκειμένου να προωθήσουν την ένα τους ανοιξιάτική σειρά. Στη φωτογραφία, η Κένταλ και η Κάιλι πόζαραν μαζί, φορώντας ρούχα της συλλογής τους ενώ σχολίασαν σχετικά «Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην ανοιξιάτικη φωτογράφιση, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς».

Στη συνέχεια ανέφεραν τα ονόματα των συνεργατών τους όπως για παράδειγμα της φωτογράφου Σάσα Σαμσονόβα καθώς και της ομάδας που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. Μεταξύ των συνεργατών αναφέρθηκε και το όνομα του του Yul Zh, του υπεύθυνου για την επεξεργασία των φωτογραφιών. Ο Yul Zh, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με την Κάιλι, έχει επιμεληθεί το ρετούς των φωτογραφιών και άλλων διασήμων όπως της Τζέσικα Άλμπα, της Λόρα Ντέρν και της Κιάρα.

Σε μία δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε η Κένταλ την περασμένη εβδομάδα φορώντας ένα εκπληκτικό λευκό μπικίνι από την καλοκαιρινή συλλογή των Kendall+Kylie, δεν υπήρχε καμία αναφορά στο όνομα του Yul Zh.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ