Σύμφωνα με το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, επιλεγμένα H&M καταστήματα στην Ελλάδα, που καλύπτουν τις σχετικές προϋποθέσεις, ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους σήμερα. Καθώς η υγεία και η ασφάλεια παραμένουν η κύρια προτεραιότητά,  το brand έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα όπως – μεταξύ άλλων – η κοινωνική αποστασιοποίηση, ο ενισχυμένος καθαρισμός του καταστήματος και η παροχή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού στο προσωπικό, για να διασφαλίσει ότι όλα τα καταστήματά είναι ασφαλή και καθαρά για τους συναδέλφους και τους πελάτες.

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ξανά τους πελάτες μας στα καταστήματά μας στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – ανυπομονούμε να σας δούμε! Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα για την αφοσίωση και τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ήρθε η ώρα να επανέλθουμε, να ανακάμψουμε και να επανασχεδιάσουμε το μέλλον μας!», λέει ο Mehmet Arisoy, Country Sales Manager H&M Ελλάδος, Βουλγαρίας και Κύπρου.

Τα καταστήματά θα ανοίξουν καταρχάς με προσαρμοσμένες ώρες λειτουργίας. Βρείτε τη λίστα των Η&Μ καταστημάτων που επαναλειτουργούν στην Ελλάδα και μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις ώρες λειτουργίας τους μέσω του H&M Store locator.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ