Η FaCad’oro, το διαχρονικό και εμβληματικό brand κοσμημάτων παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή συλλογή Arrêt, εμπνευσμένη από τη δύναμη των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο.

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και με το σύνθημα «Arrêt», στα ελληνικά «Σταμάτα», η FaCad’oro δίνει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των γυναικών μέσα από την ομώνυμη νέα συλλογή κοσμημάτων.

Για τη δημιουργία της Arrêt, η FaCad’oro άντλησε έμπνευση από τις γυναίκες που μάχονται καθημερινά, ξεπερνούν κάθε φόβο και αντιστέκονται στη βία. Μέσα από την τέχνη η FaCad’oro επιδιώκει να ενώσει τη φωνή της με κάθε γυναίκα που αγωνίζεται και ονειρεύεται έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και φως.

Η νέα συλλογή της FaCad’oro «Arrêt» περνάει ένα δυνατό μήνυμα

Όλα τα σχέδια της συλλογής κοσμημάτων Arrêt εμπεριέχουν μία τελεία με συμβολικό χαρακτήρα. Είναι η τελεία που βάζουμε σε κάθε μορφή βίας, σε ό,τι δε μας εκφράζει, σε ό,τι μας καταπιέζει. Αυτή η τελεία συμβολίζει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας.

Η FaCad’oro, από το 1976, έχει ως πηγή έμπνευσης τη δύναμη, την ομορφιά και τη μαγεία της γυναικείας φύσης, υμνώντας την αγάπη μέσα από τις δημιουργίες της, σχεδιάζοντας κοσμήματα που συνοδεύουν τις ομορφότερες στιγμές των ανθρώπων. Κάθε κόσμημα FaCad’oro μεταφέρει πάντα ένα συμβολικό μήνυμα, έτσι ακριβώς και κάθε σχέδιο της νέας συλλογής Arrêt μεταφέρει το μήνυμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στην έμφυλη βία.

Σχετικά με τη FaCad’oro

Η FaCad’oro είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με σχεδόν μισό αιώνα παράδοσης στη σχεδίαση, κατασκευή και διάθεση χειροποίητων κοσμημάτων από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στις παραδοσιακές αξίες της, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα του προϊόντος και στο σεβασμό των πελατών, των προμηθευτών και του προσωπικού.

Η επιτυχία της, βασίζεται στην ποιότητα του προϊόντος και στο σεβασμό στην αισθητική, αναδεικνύοντας την αξία του χρυσού κοσμήματος στην Ελλάδα και η πρωτοπορία της εταιρείας έγκειται στην εκπαίδευση των τεχνητών της σε ιταλικά και άλλα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Αποστολή της FaCad’oro είναι να προσφέρει διαχρονικά, αληθινά κοσμήματα που θα συνοδεύουν τις πολύτιμες στιγμές αγάπης των ανθρώπων.

Η παραγωγή των προϊόντων της προορίζονται τόσο για την ελληνική αγορά όσο και για το εξωτερικό, ενώ διατηρεί τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα. Βέρες, μονόπετρα, σταυροί, καδένες και κοσμήματα, περνούν από γενιά σε γενιά μεταφέροντας πάντα μια ιστορία αγάπης.

Συλλογές και μεμονωμένα κομμάτια της FaCad’oro είναι διαθέσιμα στις boutiques της, σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μέσα από την ιστοσελίδα www.facadoro.com. Μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις δημιουργίες FaCad’oro στο www.facadoro.com

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ηλιάνα Γιακουμάκη, Marketing Manager, [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ