Πολυτέλεια, street style, μουσική και pop κουλτούρα τάσσονται σε μια νέα capsule collection που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.  Η συλλογή MCM X A BATHING APE®, θα λανσαριστεί στις 26 Οκτωβρίου και εφεύρει νέες δηλώσεις μόδας για τον σύγχρονο μαθητή του δρόμου.

Η συνεργασία συνδυάζει τα δύο πρωτοποριακά brands που έχουν κατακτήσει, με τον δικό τους τρόπο μέσα από πολλές δεκαετίες, το zeitgeist της μόδας και της pop κουλτούρας. Τα δύο brands «αγκαλιάζουν» την πολυτέλεια με έναν πολυεπίπεδο και βέβαιο τρόπο – η MCM με τις τσάντες και βαλίτσες που φιλοξενούν το λογότυπο και έχουν φορεθεί από τα jetset στη δεκαετία του ‘70 και του ’80 ενώ το BAPE® με τα είδη ένδυσης που έχουν γεννηθεί από μια εποχή νεανικής ικανοποίησης των 90s.

Η συλλογή MCM X A BATHING APE® χαρακτηρίζεται από ένα θαρραλέο παιχνίδι μεταξύ του εμβληματικού, iconic μοτίβου του BAPE® και του Visetos, σήμα κατατεθέν της MCM. To Track Jacket, καθώς και το Track Pants δημιουργούν ένα total cambo look, τα οποία σε συνδυασμό με το Visetos μοτίβο ή το logo της MCM υπογραμμίζουν την τολμηρή στάση και την υπερβολικά πλούσια σχεδιαστική γλώσσα της δεκαετίας του 1980. Παράλληλα, το πουλόβερ Milo «υπερηφανεύεται» για το logo της συνεργασίας – ένα BAPE® APE στους κλασικούς τόνους της MCM, κονιάκ και καφέ, ενώ επιλογές από slides, Τ-shirts και μπρελόκ ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Στα αξεσουάρ, το γεμάτο και παιχνιδιάρικο print του BAPE® απεικονίζει ένα ανοιχτό στόμα καρχαρία το οποίο καλύπτεται από το κλασικό κονιάκ Visetos. Τα πιο iconic κομμάτια της MCM, το Backpack, το Large Wallet, το Mini Wallet και η Weekender Bag ανανεώνονται, αφού πλέον διαθέτουν γραφικά καρχαριών, έντονα logos και patches που απεικονίζουν ζώα. Πιο συγκεκριμένα, το Camo Backpack περιλαμβάνει χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, μαύρους ιμάντες, μαύρες δερμάτινες ραφές και ολοκληρώνεται με μία λαμπερή χρυσή μεταλλική πλακέτα.

Η περιορισμένη συλλογή αποτελείται από δερμάτινα προϊόντα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, αλλά και unisex. H capsule συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 26 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ