Ο πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton με το δαχτυλίδι της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. Οι θαυμαστές της Δούκισσας του Cambridge αναρωτήθηκαν γιατί η ίδια ρίσκαρε να κάνει αλλαγές σε ένα τόσο θρυλικό κόσμημα.

Getty Images

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kate Middleton έπρεπε να αλλάξει μέγεθος στο δαχτυλίδι καθώς το αρχικό σχέδιο του Garrard, ήταν αρκετά μεγάλο. Αντί να σπάσει και να ξανακολλήσει τη βέρα του δαχτυλιδιού, ο κοσμηματοποιός G. Collins and Sons, πρόσθεσε μικρές πέρλες από πλατίνα στο εσωτερικό του ώστε να μειώσει τη διάμετρο, μία αλλαγή που δεν είναι ορατή.

Και το καλύτερο; Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί πολύ εύκολα να αντιστραφεί.

Getty Images/ Ideal Image

Η πριγκίπισσα Diana είχε επιλέξει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι επειδή της θύμιζε αυτό της μητέρας της, ενώ ταίριαζε με το χρώμα των ματιών της.

H Kate Middleton πρωτοφόρεσε το δαχτυλίδι της στην επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα William, στις 16 Νοεμβρίου του 2010. Πέντε μήνες αργότερα, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο Αβαείο του Westminster στις 29 Απριλίου του 2011.

Getty Images/Ideal Image

Ωστόσο, η Δούκισσα του Cambridge δεν είναι η μόνη που έκανε αλλαγές στο δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Η Meghan Markle έχει αλλάξει επίσης το δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρίγκιπας Harry. Τον Ιούνιο του 2019, ενάμιση χρόνο αφού είδαμε για πρώτη φορά του υπέροχο κόσμημα, έγινε γνωστό ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex το είχαν επανασχεδιάσει.

Getty Images

Η χρυσή βέρα του δαχτυλιδιού αντικαταστάθηκε με μία πολύ πιο μικρή με διαμάντια, αλλάζοντας εντελώς την εμφάνισή του. Επίσης προστέθηκε ένα αφρικανικό διαμάντι, δίπλα σε αυτά που άνηκαν στη συλλογή της πριγκίπισσας Diana.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ