Πόσες φορές σου έχει τύχει να θες να φορέσεις ένα φόρεμα και να μην μπορείς γιατί μετά από ένα σημείο δεν ανεβαίνει ή δεν κουμπώνει; Εμάς πάντως πολλές. Το ίδιο συνέβη και στην Kim Kardashian, η οποία από ότι φαίνεται από το βίντεο της στιγμής που δοκιμάζει το φόρεμα της Marilyn Monroe που φόρεσε στο Met Gala, δυσκολεύεται να το κουμπώσει.

Ενώ η ριάλιτι σταρ έδειχνε αψεγάδιαστη, η διαδικασία απόκτησης του ιστορικού φορέματος, αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη από ότι είχαμε φανταστεί.

Getty Images/Ideal Image

Η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να χάσει 7 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να μπορέσει να φτάσει κοντά στις διαστάσεις της Monroe, καθώς το φόρεμα- το πιο ακριβό που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία- δεν μπορούσε να δεχτεί καμία μεταποίηση.

Στην πραγματικότητα, η Kim, φόρεσε το αυθεντικό φόρεμα της Marilyn Monroe μόνο για λίγα λεπτά. Μόλις έφτασε στην κορυφή των σκαλοπατιών του Met, άλλαξε και φόρεσε ένα αντίγραφό του.

Δανεισμένο από το Believe It Or Not! του Ripley, το φόρεμα σχεδιάστηκε αρχικά από το νεαρό Bob Mackie και αργότερα δημιουργήθηκε από τον Jean Louis με 6.000 κρύσταλλα τοποθετημένα ένα ένα με το χέρι.

Δείτε το βίντεο της στιγμής που η Kim Kardashian δοκιμάζει το φόρεμα


ripleysbelieveitornot


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ