Μπορεί να έχει πάνω από ένας μήνας από τότε που η Kim Kardashian φόρεσε το εμβληματικό φόρεμα της Marilyn Monroe στο Met Gala, αλλά το θέμα εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα. Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα δεν αφορούν το αδυνάτισμά της για να χωρέσει στο φόρεμα ή ότι το Ripley της χάρισε μερικά μαλλιά της Marilyn αλλά ότι η reallity star κατέστρεψε το υπέροχο ρούχο το οποίο είχε φορέσει η Monroe για να τραγουδήσει το Happy Birthday, Mr President στον John F Kennedy το 1963.

Στιγμιότυπα του φορέματος κοινοποιήθηκαν από το @marilynmonroecollection στο Instagram, με φωτογραφίες του φορέματος δίπλα-δίπλα, πριν και μετά, που έδειχναν κάποιες ζημιές, όπως να «λείπουν κρύσταλλα ενώ άλλα κρέμονταν από μια κλωστή». Ένας χρήστης ρώτησε το μουσείο: «@ripleysbelieveitornot , Άξιζε τον κόπο;»

@marilynmonroecollection
@marilynmonroecollection

Στο Diet Prada έχουν επίσης δημοσιευθεί κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο φόρεμα, συμπεριλαμβανομένου του σκισμένου υφάσματος στην άκρη του.

Εκπρόσωπος του μουσείου, Ripley’s, είχε δηλώσει προηγουμένως: «λήφθηκε μεγάλη προσοχή για να διατηρηθεί αυτό το κομμάτι της ιστορίας της ποπ κουλτούρας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian εξόργισε όσους βρίσκονται στο χώρο της εξαιτίας της ματαιοδοξίας της. Ο σχεδιαστής του φορέματος, Bob Mackie, είπε ότι ήταν μεγάλο λάθος που το φόρεσε. Ο σχεδιαστής, τώρα 82 ετών, σχεδίασε το φόρεμα όταν ήταν 23 ετών, μη γνωρίζοντας αρχικά για ποιον σκοπό θα το φορούσε η Marilyn Monroe.

«Noμίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος», είπε ο σχεδιαστής, μιλώντας στο EW. «Η Marilyn ήταν μια θεά. Μια τρελή θεά, αλλά μια θεά. Ήταν απλά υπέροχη. Κανείς δεν το υποστηρίζει έτσι. Και έγινε για εκείνη. Σχεδιάστηκε για εκείνη. Κανείς άλλος δεν πρέπει να εμφανίζεται με αυτό το φόρεμα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ