Πριν μερικές μέρες, η Kylie Jenner δημοσίευσε στο Youtube ένα βίντεο για το γιο της με τον τίτλο “To Our Son”. Το 10λεπτο βίντεο είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο περιλαμβάνει στιγμές από την εγκυμοσύνη της, παρόμοιο με εκείνο που είχε κάνει για την κόρη της, Stormi Webster. Τα δύο βίντεο περιλαμβάνουν ακόμη και τη διαδικασία διακόσμησης του παιδικού δωμάτιου, επιτρέποντας στους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στον προσωπικό χώρο της ιδρύτριας των Kylie Cosmetics.

Instagram: Kylie Jenner

Ανάμεσα στα πλάνα με τα παιχνίδια του μικρού, εντοπίσαμε ένα λούτρινο αρκουδάκι του οίκου Louis Vuitton, το οποίο είναι διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα. Και ενώ το αρκουδάκι είναι πολύ χαριτωμένο, τη τιμή του δεν είναι τόσο καθώς ανέρχεται στα 9.000 δολάρια και είναι από την ανδρική συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο του 2004.

To αρκουδάκι που έκανε δώρο η Kylie Jenner στο νεογέννητο γιο της, του οποίου το όνομα τελικά δεν θα είναι Wolf, είναι πλέον συλλεκτικό κομμάτι και δεν διατίθεται προς πώληση. Αν ενδιαφέρεσαι να το αποκτήσεις μπορείς να ψάξεις στο Ebay ή στο Farfetch για κάποιο μεταχειρισμένο, με την τιμή του να ανέρχεται στα 20.000 δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KYLIE JENNER, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ