Η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ σχεδιάζει τι θα φορέσει στις επίσημες εμφανίσεις της με τη βοήθεια του στυλίστα και σχεδιαστή, Hervé Pierre. Είναι εκείνος που παρήγγειλε από τον οίκο Dolce & Gabbana να σχεδιάσει το υπέροχο λευκό φόρεμα με τις μαύρες λεπτομέρειες για την επίσημη συνάντησή της Μελάνια με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ το όμορφο καπέλο που φορούσε, ήταν δικό του σχέδιο. Μάλιστα, ο Hervé Pierre, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το σχέδιο του καπέλου, γράφοντας: «Αυτό είναι το σχέδιο του καπέλου για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που θα συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί: «Ο ρόλος μου είναι να ντύνω την Πρώτη κυρία των ΗΠΑ και να τη συμβουλεύω. Κανείς δεν θα της πει τι να φορέσει. Γίνεται μία συζήτηση, μία συνεργασία!».


Το σύνολο που επέλεξε να φορέσει η Μελάνια Τραμπ στην επίσκεψή της στο Μπάκιγχαμ, θύμιζε πολύ την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η κοσμαγάπητη πριγκίπισσα λάτρευε τα καπέλα, ενώ τα λευκά ταγέρ με τις μαύρες ή μπλε λεπτομέρειες,  ήταν από τα αγαπημένα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ