Πριγκίπισσα Σαρλίν: Με γκρι κρουαζέ φόρεμα στην πλατεία του Παλατιού του Μονακό.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του και ήταν όλοι εκεί!

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Με γκρι κρουαζέ φόρεμα στην πλατεία του Παλατιού του Μονακό
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Με γκρι κρουαζέ φόρεμα στα γενέθλια του Αλβέρτου – Πηγή: Instagram

Αργά το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου, η Πριγκιπική Οικογένεια και ο λαός του Μονακό συγκεντρώθηκαν γύρω από την φρουρά και τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β΄ για να γιορτάσουν τα 66α γενέθλιά του.

Μετά από πρόσκληση της ένωσης “Objectif Monaco”, οι Μονεγάσκοι, οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι μαθητές παρακολούθησαν μια εξαιρετική τελετή αλλαγής φρουράς, την οποία ακολούθησε μια αβάντα από την ορχήστρα των καραμπινιέρων.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν, και τα παιδιά τους, πρίγκιπας Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, χαιρέτησαν το πλήθος και αποκάλυψαν την μεγαλοπρεπή τούρτα-έκπληξη στην Place du Palais (την πλατεία έξω από το παλάτι του Μονακό).

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν, και τα παιδιά του, πρίγκιπας Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, χαιρέτησαν το πλήθος και αποκάλυψαν την μεγαλοπρεπή τούρτα-έκπληξη στην Place du Palais (την πλατεία έξω από το παλάτι του Μονακό).
Η βασιλική οικογένεια του Μονακό – Πηγή: Instagram

Για την μεγάλη γιορτή, η πριγκίπισσα Σαρλίν επέλεξε ένα γκρι-μολυβί κρουαζέ φόρεμα με πτυχώσεις, το οποίο και συνδύασε με χαμηλές γόβες στην ίδια απόχρωση.

Το φυσικό μακιγιάζ της και τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της έκαναν την εμφάνισή της ακόμη πιο κομψή, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η κόρη της, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, με ένα σύνολο στην παλέτα του λευκού.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η κόρη της πριγκίπισσα Γκαμπριέλα με ένα σύνολο στην παλέτα του λευκού.
Κομψή μητέρα και κόρη έξω από το παλάτι – Πηγή: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ