Επίσημη επίσκεψη στην Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποίησε η πριγκίπισσα Βικτόρια τραβώντας τα φώτα και τα βλέμματα.

Η κομψή royal επέλεξε one-shoulder maxi φόρεμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε μωβ απόχρωση. Ίδιου τόνου high heels απογείωσαν το look, ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα σκουλαρίκια της.

Αν και θα περίμενε κάποιος να προτιμήσει διαμάντια, σμαράγδια ή μεγάλης αξίας πέτρες, η πριγκίπισσα Βικτόρια έκανε τη διαφορά φορώντας σκουλαρίκια H&M. Οικονομικά, μπορούν να αποκτηθούν από κάθε γυναίκα και να την βγάλουν ασπροπρόσωπη στη μάχη του στυλ.

πριγκίπισσα Βικτόρια
Η πριγκίπισσα Βικτόρια με εντυπωσιακό σύνολο

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Βικτόρια είναι το μεγαλύτερο παιδί του Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου της Σουηδίας και η διάδοχος του σουηδικού θρόνου. Αν ανέλθει στον θρόνο όπως αναμένεται, θα είναι η τέταρτη βασίλισσα της Σουηδίας (μετά τη Μαργαρίτα, τη Χριστίνα και την Ουλρίκα Ελεονώρα) και η πρώτη μετά το 1720.

πριγκίπισσα Βικτόρια
Η Βικτόρια λατρεύει τα έντονα χρώματα

Είναι ένα πρόσωπο αγαπητό στους φανατικούς του στέμματος και μία γυναίκα με προσωπική αισθητική, που πάντα ξεχωρίζει με την ευγένεια και τη φινέτσα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ