Δίπλα στα  γυαλιά ηλίου, το ψάθινο καπέλο είναι το απόλυτο item που ολοκληρώνει κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Αυτά τα αξεσουάρ είναι χρήσιμα για την προστασία από τον ήλιο και τις επιβλαβείς UV ακτίνες του. Το φανταστικό με το ψάθινο καπέλο είναι, πως καθίσταται σχεδόν αδύνατο να καθορίσουμε τον αρχικό δημιουργό του ή ακόμη και την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκε με ακρίβεια.

Ανά τα χρόνια, ο κόσμος της μόδας απογείωσε το ψάθινο καπέλο σε όλες του τις εκφάνσεις δίνοντάς του διαφορετικές εκδοχές προσθέτοντας, η αφαιρώντας στοιχεία, κρατώντας όμως πάντα την ψάθινη βάση. Είτε για λόγους χρηστικότητας είτε λόγω της οικονομικής του φύσης, το ψάθινο καπέλο είναι ένα από τα λίγα items που έχει καταφέρει να κερδίσει την διαχρονικότητα του σε τις τάξεις, τα φύλα και τα είδη μόδας. Ίσως γι’ αυτό να μπορούμε πια να πούμε πως είναι το πιο χαρακτηριστικό, αλλά και δημοκρατικό fashion item.

Ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, διαλέξαμε τα αγαπημένα μας ψάθινα καπέλα που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις για άλλη μια χρονιά.

10 ψάθινα καπέλα για το απόλυτο summer look:

Guess

Δείτε περισσότερα ψάθινα καπέλα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ