Με έδρα την Νέα Υόρκη, δράση στην Ευρώπη και έμπνευση την Ελλάδα και το ελληνικό ταμπεραμέντο, η Ζωή Κέρος δημιούργησε το πρωτοποριακό brand ZoeK (est.2018).

Ένα δυναμικό military jacket brand με hand-painted δημιουργίες. Η Ζωή Κέρος μετέτρεψε την εξειδίκευσή της στην μόδα και την επιχειρηματικότητα στα unique jackets ζωγραφισμένα στο χέρι με δυνατά μηνύματα, ιδιαίτερες υφές και στυλ.

Κομμάτι από την συλλογή της ZoeK “EMOTIONS 2020” που παρουσιάστηκε στην AXDW

Με την ομάδα της δημιουργεί τα απόλυτα ΙΤ statement military και vegan leather jackets made in Greece, λεπτομερώς ζωγραφισμένα στο χέρι με sustainable υλικά και με κεντημένες λεπτομέρειες.
Η συλλογή FW20 ονομάζεται “EMOTIONS 2020”, ένα αφιέρωμα ωδή στην συναισθηματική περιπλάνηση του 2020. Βασικά κομμάτια της συλλογής είναι τα iconic military jackets και highlight τα συλλεκτικά Runway κομμάτια.

Κομμάτι από την συλλογή της ZoeK “EMOTIONS 2020” που παρουσιάστηκε στην AXDW

Νεανική και σοφιστικέ, sustainable και δυναμική, η πρώτη on digital catwalk συλλογή της ZoeK, παρουσιάστηκε φέτος στον καινοτόμο διαδικτυακό θεσμό της ΑXDW με ένα δυναμικό conceptual video που προβλήθηκε στο LIFO.GR στις 18/11/2020.

Η Ζώη Κέρος του brand ZoeK, δίπλα στις μοναδικές δημιουργίες της

H Ζωή Κέρος βραβεύθηκε με το βραβείο BESTCATWALK από τον θεσμό AXDW.

Oι βασικές αρχές του πρωτοποριακού brand ΖοeK αποτυπώνονται στο δικό της e-shop: http://madebyzoek.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ