Την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκαν τρεις διαφημιστικές πινακίδες στη Σιμπούγια του Τόκιο, που συνδύασαν το logo του Polo Ralph Lauren με εκείνου του brand Palace Skateboards. Πολλοί προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τις διαφημιστικές πινακίδες καθώς καμία από τις εταιρίες δεν ανέφερε τίποτα για επικείμενη συνεργασία. Τέσσερις ημέρες μετά και οι δύο εταιρίες, ανέβασαν στις επίσημες σελίδες τους στο Instagram, τη διαφήμιση σε μπλε φόντο που συνδυάζει και τα δύο logo, ανακοινώνοντας ότι μία νέα κολεξιόν αναμένεται σύντομα.

 

«Η κολεξιόν Palace Ralph Lauren θα είναι μία διαχρονική κολεξιόν που θα αντιπροσωπεύει όσους αγαπούν το skateboard και όσους αγαπούν το παγκοσμίως γνωστό brand Polo Ralph Lauren», έγραφε σχετική ανάρτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ανδρική συλλογή θα περιλαμβάνει μπλούζες, παντελόνια, κομμάτια εξωτερικής ένδυσης και αξεσουάρ, εμπνευσμένα από την Polo Ralph Lauren, κομμάτια της οποίας λατρεύουν να φορούν και οι ιδρυτές του Palace, Lev Tanju και Gareth Skewis. «Είναι το μόνο brand που μπορείς να φορέσεις σε μια συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου, μια κηδεία ή στο ποδόσφαιρο! Και όλα αυτά την ίδια μέρα”, δήλωσε ο Tanju για το Polo Ralph Lauren στη Business of Fashion.

O Gareth Skewis πρόσθεσε: «Οι συνεργασίες μεταξύ διαφορετικών brand είναι κάτι που γίνεται αυτή την εποχή. Για εμένα και τον Lev, αυτή είναι μία πολύ σημαντική στιγμή!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ