Στην Πάτμο απολαμβάνει τις διακοπές της η Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο και μοιράζεται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί. Με μια νέα φωτογραφία, αποφάσισε να μας δειξει τόσο το εσωτερικό του σπιτιού της όσο και τα in fashion φορέματα που πήρε μαζί της.

Ένα blue marine φόρεμα με prints, ένα μπλε με floral μοτίβο, ένα λευκό με γαλάζια prints και ένα εκρού φόρεμα με μοτίβα αποτελούν κάποια από τα ρούχα που θέλησε να πάρει μαζί της. Η ίδια αγαπά τη μόδα και προσαρμόζει τις τάσεις στο προσωπικό της στιλ, ενώ πολλές φορές οι εμφανίσεις της αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού λατρεύει την Πάτμο. Εκεί, άλλωστε, τελέστηκε και η βάφτιση του γιου της. Στο νησί χαλαρώνει, ηρεμεί, έρχεται σε επαφή με τη φύση και φορτίζει τις μπαταρίες της μακριά από τη βουή της πρωτεύουσας.

Πραγματοποιεί τις βόλτες της και φορά άνετα αλλά συνάμα stylish outfits, ενώ παράλληλα δίνει ιδέες στις γυναίκες που την ακολουθούν και τους προτείνει έμμεσα ενδυματολογικές επιλογές.

Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού: Με παραδοσιακά υποδήματα από την Κάρπαθο στην νέα της εμφάνιση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ