Βασίλισσα Καμίλα: Ήταν παντρεμένη με τον Andrew Parker Bowles

Η παρουσιάστρια του πιο αδύναμου κρίκου, Anne Robinson, βγαίνει με τον πρώην σύζυγο της βασίλισσας Καμίλα Andrew Parker Bowles.

Η Anne Robinson, 79, και ο Andrew Parker-Bowles, 83, ο πρώην σύζυγος της βασίλισσας Camilla βγαίνουν για περίπου οκτώ μήνες και τώρα μια πηγή εξήγησε πώς το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το ειδύλλιό του κρυφό.

Μιλώντας στο HELLO!, επιβεβαίωσε: «Έχουν σχέση για περίπου οκτώ μήνες. Είναι ένας εξαιρετικός αγώνας, καθώς προέρχονται από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, και η Anne έχει τη φήμη ότι είναι αρκετά αυταρχική. Ο Andrew περνάει το βράδυ στο σπίτι της και παρόλο που οι φίλοι τους γνώριζαν για τη σχέση τους, όλοι κατάφεραν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – μέχρι τώρα».

Η Anne δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση του ζευγαριού και όταν την προσέγγισαν για κάποιο σχόλιο, απάντησε: «Δεν είναι δική σου δουλειά».

Η πρώην παρουσιάστρια του Countdown ήταν παντρεμένη με το στέλεχος της εφημερίδας Τσαρλς Γουίλσον, ο οποίος πέθανε πέρυσι, αλλά χώρισαν το 1973. Το ζευγάρι έχει την κόρη Έμμα. Στο διαζύγιό τους, ο Τσαρλς είχε την αποκλειστική επιμέλεια. Η Anne παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο John Penrose το 1980, ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι χώριζε, επικαλούμενο «ασυμβίβαστες διαφορές».

Ο Andrew είχε μια ποικίλη ζωή γνωριμιών, προηγουμένως έβγαινε με την πριγκίπισσα Anne για αρκετά χρόνια, πριν παντρευτεί την Camilla Shand, η οποία θα γινόταν βασίλισσα Camilla, το 1973. Το ζευγάρι χώρισε το 1995 μετά από εξωσυζυγικές σχέσεις του Andrew. Το πρώην ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Tom Parker-Bowles και τη Laura Lopes.

Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΜΙΛΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ